Hirvarit
2020-2021
JoukkueOVTHTmPmMePts
SC Lääderi862052312114
Hirvarit860271353612
HABA752038152312
RaaPo63213538-38
TyPS7304363516
Ärjy II62042839-114
OuHu81163150-193
SBT Pury61141943-243
SC Muden Saha81073559-242
Seuraava tapahtuma:

Uutiset

17.01.2022 01:13

Uusi kausi lähestyy (taas)

Eetu

24.08.2021 22:03


Koronan takia edellinen kausi jäi kunnolla kesken ja harmittavasti ei nähty mihin Hirvareiden rahkeet olisivat riittäneet. Ainakaan tilastojen ylläpitämiseen niistä ei ollut vaan viimeisen turnauksen päivityksiä saatiin odottaa tähän päivään asti.
Pelikentille kuitenkin päästiin vielä ennen kesälomia, kun kotisali avautui reenamista varten. Toivottavasti tämä tuleva kausi saadaan pelattua loppuun ilman keskeytyksiä.

Uusia kujeita on muutenkin odotettavissa, kun Hirvarit päätti ensimmäistä kertaa historiansa aikana osallistua Suomen Cuppiin. Tämä avaakin mukavasti uuden kauden, kun Hirvarit haastaa omassa karsintalohkossaan Lämärit, SB Madekosken ja SS Kanuuna. Pelit pelataan 11.9. Kempelehallilla cup tyyliin. Kahdella voitolla jatkoon tai kahdella tappiolla ulos. Pelien aikataulu on seuraava:

11:00 Lämärit - Hirvarit
12:15 SB Madekoski - SS Kanuuna
14:30 Voittaja 1 - Voittaja 2
15:45 Häviäjä 1 Häviäjä 2
18:00 Voittaja 4 - Häviäjä 3

Uusi kausi lähestyy?

Eetu

11.09.2020 12:46


Korona pääsi sotkemaan viime kauden lopun totaalisesti ja viimeinen turnauskin jäi pelaamatta. Heti, kun koronarajoitukset höllentyivät kerääntyi hirvilauma jälleen juoksemaan reikäpallon perässä illan hämärissä. Siis kaikki jotka paikalle löysivät, muutama näyttää kadonneen matkalle.

Iloksemme voimme todeta rinkiin liittyneen muutamia tuttuja naamoja vuosien takaa paikkaamaan kadonneita, kun hirvipaidan ylleen pukevat jälleen tänä vuonna Tomi Pahkala, Isak Tornberg, Heikki Koukkari ja Akseli Vuollo. Pitkällisten neuvottelujen jälkeen myös muutama uusi pelaaja lähtee hakemaan kokemuksia hirvilaumasta, kun Olli Tornberg ja Joona Viiltola astuvat mukaan remmiin. Edellisen kerran yhtä monta Tornbergia nähtiin hirvaripaidassa Hirvareiden aloituskaudella, kun Markus, Isak ja Jaakko naputtelivat pisteitä minkä kerkesivät. Pistetehtailua on odotettavissa myös tältä kaudelta.

Ensimmäinen turnaus häämöttää jo kahden viikon päässä, kun Hirvarit kohtaavat SC Muden Sahan ja RaaPon Nallikarissa 26.9.2020. Toivottavasti tämä kausi saadaan pelattua ilman keskeytyksiä tai suurempia muutoksia loppuun asti.

Kevättä ja koronaa

Eetu

06.04.2020 22:21


Ennen koronatilanteen leviämistä käsiin Hirvarit kävivät pelaamassa Muhoksen Tähtiareenalla kauden toiseksi viimeisen turnauksen, joka lopulta jäi myös kauden viimeiseksi turnaukseksi. Vastassa olivat Papas II ja Merikoski SBT II.

Otteluista napsittiin 9-10 ja 14-5 voitot. Ensimmäinen peli Papasta vastaan meinasi mennä tiukaksi, kun vastustajan annettiin naputella kolme maalia viimeisten minuuttien aikana, kun he pelasivat ilman maalivahtia. Lopuksi otettiin kuitenkin järki käteen ja pidettiin pisteet omassa taskussa huikealla yhden maalin erolla vastustajaan nähden. Ottelun pistenikkareita Late (2+2), Jonne (3+0) ja Valtteri (1+2)

Toisessa pelissä vastaan asettui Merikoski ja voitto tuli helposti, vaikka vastustajan Lauri Orava pääsikin rokottamaan Hirvareita neljästi. Pistemiehiä tässä ottelussa: Late (4+3), Anttu (2+2) Jonne (3+0), Jaakko T (0+3).

Siitä lähettiinkin sitten suunnittelemaan jo kauden päättäjäisiä ja viimeisen turnauksen tuuletuksia, mutta valitettavasti Korona oli toista mieltä ja kaikenlaiset kokoontumisen ja joukkourheilutapahtumat kiellettiin eli Hirvareidenkin pelit olivat siinä sillä katsomot pullistelivat tällä kaudella yleensä yli kapasiteetin. Liikkumista ei kukaan ole halunnut kuitenkaan lopettaa, joten pelikentiltä ollaankin siirrytty rymyämään hirville tuttuun tapaan metsän siimeksiin, missä ei ole vaaraa kohdata kanssaihmisiä ja näin pidetään huolta suomalaisille niin tutusta sosiaalisesta turvavälistä. Kuka sitä nyt toisen viereen haluaisi tulla.

Liiton päätöksellä viimeistä turnausta ei tulla pelaamaan ja kun koronasta päästään ohi ensi kaudella Hirvarit pelaa nelosdivaritasolla.

Hirvarit haluaa toivottaa kaikille tsemppiä ja jaksamista tähän vaikeaan tilanteeseen, mikä kaikkialla on päällä. Koronan jälkeen jatketaan sitten entistä ehompana entistä kovemmin ja papatkin koittaa jaksaa mukana.

Haukiputaan luikastelut

Eetu

19.02.2020 19:05


Sunnuntaina oli kauden seitsemänne turnauksen aika, kun Hirvarit matkasivat Haukiputaalle. Perinteistä poiketen otteluita ei pelattukkaan Jatulin parketilla vaan turnaus järjestettiin viereisellä koululla. Vaikka alustana olikin matto niin luikasta oli, niinkuin Haukiputaalla yleensäkin.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui FBC PartyBoys ja ottelusta odotettiin tavalliseen tyyliin tiukkaa vääntöä loppuun asti. Onhan PartyBoys yleensä ollut haastava vastustaja Hirvareille ja karvaita tappioita on koettu useamman kerran. Ottelu lähti kuitenkin hyvin käyntiin vastustajan tarjoillessa pallon ilmaiseksi Latelle maalin eteen heti toisessa vaihdossa eikä Late erehtynyt vaan rokotti komeasti tilanteeksi 1-0. Vanha tutkapari Jaakko - Jusa viimeisteli erän toisen maalin ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 2-0.
Toisessa erässä herkuteltiin harvinaisilla tilanteilla, kun Pekka "syväkyykky" Rintala ja allekirjoittanut puukäsi pääsivät naputtelemaan ylivoimalla maalin. Tästä ei enää FBC toipunut vaan jäi katselemaan rannalle, kun Hirvarit jatkoivat menojaan ja toinen erä päättyi tilanteeseen 6-1. Kolmannessa erässä numeroita kaunisteltiin, mutta peliä ei kuitenkaan onnistuttu pistämään poikki vaan loppunumeroiksi kirjattiin 12-2 ja erän viimeinen tilastomerkintä jäi vastustajalle, kun saivat rankkarin sisään.
Ottelun tehopisteet jakautuivat mukavasti miltei kaikkien pelaajien kesken ja kärkikolmikon muodostivat Jusa (2+1), Osku (2+1) sekä Valtteri (2+1)

Toisessa pelissä vastassa oli järjestäjäjoukkue Haukiputaan Heitto. Tässäkin pelissä Hirvarit ottivat ottelun heti haltuun ja kaikki erän maalit merkattiin Hirvareille ja tauolle siirryttiin tilanteessa 0-3. Toisessa erässä molemmat joukkueet ottivat yhden jäähyn ja tekivät yhden maalin. Kolmannessa erässä Hirvarit napsivat vielä neljä maalia vastustajan joutuessa tyytymään yhteen, joten loppunumeroiksi tuli 2-8. Tällä voitolla Hirvarit myös varmistivat jo lohkovoittonsa, vaikka kaksi viimeistä turnausta on pelaamatta. Ottelun paras pistemies oli Valtteri (2+1), joka valittiin myös päivän hirveksi kokonaistehoilla (4+2).

Zempin turnaus

Eetu

04.02.2020 00:16


Viime viikonloppu oli urheilullisesti erittäin merkittävä, kun Suomi taisteli futsalin mm-kisapaikasta ja lätäkön toisella puolella kisattiin Super Bowlin voitosta. Myös Hirvarit ottivat mittelöihin osaa, kun Zempissä pelattiin tämän vuoden toinen turnaus.

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui aina haastava Partyboys. Tällä kertaa Hirvarit olivat kuitenkin hereillä heti alusta asti eikä vastustajaa päästetty rokottamaan helpoista paikoista ja Hirvarit hallitsivat peliä ja pysyttelivät johdossa ensimmäisestä maalista lähtien. Ottelun toisen erän alkupuolella vastustajalle annettiin ihan turhaa paikka saada pelistä kiinni, kun joukkuun "kuumakalle" Late päätti kerätä jälleen muutaman jäähyminuutin plakkariin. Jotta Latella ei olisi ollut yksinäistä jäähypenkillä päätti Jukka mennä kaveriksi hypättyään askiin ylimääräisenä kenttäpelaajana turhan aikaisin. Hirvipuolustus kyykki jäähyminuutit kunniamaininnan arvoisesti eikä vastustajaa päästetty tasoittamaan peliä. Siitä joukkue saikin lisää virtaa ja karkasi tavoittamattomaan johtoon voittaen ottelun lopulta 8-2. Ottelun tehopelaajia olivat Late (3+1), Niko (1+2) ja Kimmo (2+0)

Toisessa pelissä Hirvarit kohtasivat SBT Martin ja tässäkään pelissä ei vastustajalle annettu liikaa mahdollisuuksia vaan Hirvarit ottivat homman haltuun heti alusta vaikka maaleilla ei yhtä lukuunottamatta ensimmäisessä erässä juhlittukkaan. Toisessa ja kolmannessa erässä maaleja nakuteltiin leppoisaan tahtiin. Valitettavasti erän loput pelattiin huonosti ja vastustaja pääsi kaunistelemaan numeroita viimeisillä minuuteilla molemmissa erissä. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 9-4. Hirvareiden maaleista vastasi Vitin ketju tekemällä kaikki maalit. Tehopisteillä mässäilivät Late (4+1), Osku (4+1) ja Viti (1+1). Päivän MVP:ksi valittiin Late tehoin (7+2).

Seuraavan kerran Hirvarit nähdään tositoimissa jälleen kahden viikon kuluttua, kun vastaan asettuvat FCB PartyBoys sekä HaHe II. Tällöin pelit pelataan Haukiputaalla ja on aika nähdä miten hirvilauman tossut luistavat Jatulin parketilla. Tervetuloa kannustamaan Hirvareita 16.2.!

Kotiturnaus

Eetu

22.01.2020 19:38


Uuden vuosikymmenen ensimmäinen turnaus lähti hienostikäyntiin kotihallissa Limingassa, kun vastaan asettui aamulla Kirkat. Hirvarit naputteli maaleja tasaiseen tahtiin ja ottelu päättyi ennen varsinaisen peliajan loppumista ajassa 41.47, kun Pekka "syväkyykky" Rintala viimeisteli Hirvareiden 15. maalin vastustajan verkkoon. Peli päättyi maalierokatkaisuun tilanteeseen 15-3. Ottelussa tekivät hienon debyyttinsä myös uudet Hirvarijäsenet Henri Pellikka (1+1) ja Jonne Riikola (1+0). Myöskin maalivahti Henri Määttä avasi pistetilinsä Hirvaripaidassa kun vapautti hienolla syötöllään Oskarin toisen erän loppupuolella maalintekoon.
Ottelun muita pistehirmuja olivat Late (2+3), Niko (2+1) sekä Jaakko T (1+2)

Toisessa ottelussa vastaan asettui Muhoksen Urheilijat, missä Hirvareilla oli revanssin paikka sillä syyskaudella Hirvareiden ainoa pistemenetys oli MuhUa vastaan, kun vastustaja viimeisteli tilanteeksi 5-4 viisitoista sekunttia ennen päätösvihellystä. Ottelu ei lähtenyt Hirvareiden osalta hyvin käyntiin, kun vastustajat pääsivät iskemään ottelun ensimmäisen maalin jo ensimmäisen erän toisen peliminuutin aikana. Hirvarit ei tästä kuitenkaan lannistuneet vaan tasoittivat tilanteen vielä samassa erässä. Seuraavassa erässä hyvä meno jatkui ja Hirvarit pääsi 1-4 johtoon. MuhU kuitenkin painoi päälle ja tasoitti tilanteen 4-4:ään vajaa 2 minuuttia ennen loppua. Tällä kertaa Hirvarit ei kuitenkaan taipunut vaan Kimmo viimeisteli ottelun kolmannen maalinsa p-pisteiden välistä ottelun loppunumeroiksi 4-5. Syötön tähän hienoon maaliin tarjoili ottelun syöttökone Miksu (0+3).

Samaan aikaan Kajaanissa pelattiin myös miniturnaus Kainuun tiimien isännöidessä HaHea ja sieltä HaHe nappasi mukaansa mukavan neljän pisteen paketin, minkä ansioista Hirvarit johtaa sarjaa viiden pisteen turvin. Kausin on kuitenkin vasta puolivälissä, joten vielä ei voi hellittää.

Seuraavan kerran Hirvarit pääsee tositoimiin 1.2. Zemppi areenalla, kun vastaan asettuvat FBC PartyBoys sekä SBT Martti.

Jouluturnaus

Eetu

08.12.2019 02:23


Itsenäisyyspäivän jälkihumuissa Hirvarit matkasi Kempelehallille vuoden 2019 viimeistä turnausta varten. Matkaan saatiin kolme kentällistä pelaajia ja turnaukseen lähettiin hyvillä mielin, vaikka pari pistehirmua olikin jäänyt maailmalle tai merille.

Alkulämmöt otettiin takapihan jäisellä parkkipaikalla, vaikka lähellä olisi ollut luminen kenttäkin, missä ei olisi tarvinnut luistella. Päästiinpä ainakin harjoittelemaan taitoluistelukuvioita futiskikkojen lomaan.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui MuHun kakkosjoukkue, joka oli myöskin liikkeellä isolla rosterilla. Hirvarit aloittikin pelin mukavasti, kun Osku viimeisteli puolityhjään maaliin ensimmäisessä vaihdossa, kun peliä oli pelattu alle puoli minuuttia. Muuta mainittavaa ei ensimmäisessä erässä tapahtunutkaan. Toisen erän alkupuolella Late otti yhteen vastustajan kanssa päästiin pelaamaan tasavajaalle. Tämä onkin ollut viime aikoina Hirvareille tuttua, kun reeneissä peliosuus on yleensä mennyt 4v4-kuvioita harjoitellessa ja tilanne käytettiin hyväksi ja Hirvarit siirtyivät 2-0 johtoo. Vitin viimeistellessä muutaman minuutin päästä tilanteeksi 3-0 peli alkoi kenties tuntumaan liiankin hyvältä ja Muhu kuittasi kavennuksen heti seuraavassa vaihdossa ja minuutin päästä vastustaja kiri jo maalin päähän. Erän viime hetkillä Late kaappasi vastustajalta pallon ja naputteli erätilanteeksi 2-4 Hirvareiden hyväksi. Erätauolla suunniteltiin hyvä viimeinen erä, mutta sitten pelattiinkin jotain ihan muuta ja MuHu hiipi maali kerrallaan lähemmäs ja lopulta viime minuutilla ohi yleisön hurratessa maalia. Vaikka juuri hetki sitten vastustajan päässä oli sudittu tyhjästä maalista ohi. Melkein tehtyjä maaleja ei kuitenkaan lasketa. Hirvarit otti aikalisän ja tavoitteena oli hakea loppuhetken tasoitus ilman maalivahtia, mutta Late halusi päräyttää myös Hirvareiden jäähypörssin kärkeen ja kopautti mailalla vahingossa vastustajaa silmien väliin, josta tuomittiin loppuun vielä vitonen. Ja kas näin kauden ensimmäinen tappio oli tosiasia.

Erätauolla päätettiin nollata edellinen peli tilastotappiona. Kenttiä pistettiin myös hiukan uusiksi, kun Jontun piti lähtä kestitsemään anoppiaan. Toisessa pelissä vastaan asettui Kanuunan kakkostiimi. Kanuunapelin ensimmäinen erä oli edellistäkin peliä tapahtumaköyhempi eikä siitä jäänyt mitään tilastomerkintöjä historiankirjoihin. Toisessa erässä saatiin jotain aikaankin, kun Hirvarit menivät 2-0 johtoon jäähyjen mennessä tasan 1-1. Kolmannessa erässä Hirvareiden tehdessä maalin vastustaja kuittasi sen yleensä jäähyllä. Tämä ei lopulta tuottanut haluttua tulosta Kanuunan osalta ja Hirvarit veivät pelin lopulta 5-0. Tämä olikin Hirvareiden ensimmäinen nollapeli tälle kaudelle ja samalla myös ensimmäinen nollapeli Henkalle.

Turnauksen jälkeen onkin joululoman aika, kun seuraava turnaus on vasta ensi vuosikymmennellä 18.1.2020. Silloin pelipaikkana onkin kotiluola Limingan liikuntahalli. Hirvarit toivottaakin kaikille hyvää joulunodotusta ja makoisia jouluruokia kaikille tahoille!

Hetki lyö...

Eetu

21.11.2019 20:18


... viime hetki lyö. Vai miten se laulu menikään, mutta Hirvarit - Kirkat pelin pöytäkirjan tekele löytyi jostain roskakorin syvyyksistä. Tilastot on nyt kirjattu liiton tulospalveluun ja sielläkin sarjataulukko saatiin kohdilleen. Tarkemmat tulokset saatiin myös päivitettyä Hirvareiden kotisivuille. Tämä tarkoittaa myös ikävää tosiseikkaa sen osalta, että tilastomieskään ei tule saamaan enää lahjuksia. Aikaisemmin tehoja kyseltäessä vähintään joka toinen pelaaja oli tehnyt kyseisessä pelissä 3+3 tehot.
Kirkat pelin poimintoja pisteiden osalta Anttu (4+0), Late (3+1), Niko+VV+Osku (0+2).

Retki Kainuuseen

Eetu

17.11.2019 01:29


Kolmen viikon tauon jälkeen Hirvarit pääsivät jälleen tositoimiin molempien Kainuun joukkueiden haastaessa Hirvarit kotikentällään. Odotettavissa oli haastavat pelit sillä vastustajat ovat tällä hetkellä sarjan kärkikastia ja pitkät pelireissut eivät koskaan helpota asiaa. Perinteiseen tyyliin kokoonpano kaukomatkalle oli paikallisturnausta pienempi ja yllättävien viime hetkien asiankäänteiden johdosta Hirvarit lähti matkaan 9 kenttäpelaajan ja yhden moken voimin. Valitettavasti futis jäi myös kotiin eikä alkulämmittelyiksi voitu fiilistellä eilistä Suomen ja Liechtensteinin kohtaamista EM-karsinnoissa. (Siitä vielä kiitos Suomen maajoukkueelle, joka ensimmäistä kertaa ikinä johdatti Suomen tiimin EM-lopputurnaukseen! Hyvä Huuhkajat!). Onneksi hallissa ei ollut samaan aikaan muuta toimintaa, joten futikset saatiin korvattua sisälämmittelyillä. Hirvaritarkkailijat nappasivat hallille saavuttuaan paikallisia huhuja ja ilmeisesti Hirvareiden pelikirjaa oli tutkittu ja sen pohjalta oli tehty päätelmiäkin. Ilmi tulleet päätelmät olivat uusia myös Hirvareille, mutta eivät kuullostaneet huonoilta, joten niitä voidaan mahdollisesti myöhemmin vielä tutkia lisää ja kannattaisiko niitä oikeastikin soveltaa tulevissa otteluissa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Papaksen junioritiimi, joka oli lähtenyt mukaan kolmella kentällisellä. Hirvarit saivat yllätettyä paikallisvastustajan heti ensimmäisellä minuutilla, kun Antti pääsi laittamaan maalin edestä pallon verkon perukoille. Muutenkin ottelut meni Hirvareiden hallitessa peliä, kun vastustajan avaukset saatiin suurimmaksi osaksi hyvin tukittua. Aina silloin tällöin Hirvareiden karvaus vähän herpaantui ja vastustaja pääsi pyörittämään peliä omaan hyökkäyspäähänsä kuitenkaan ilman parempaa tulosta. Kauden perinteiseen tyyliin kuitenkin Hirvarit päästivät viimeisessä erässä helpohkot pari maalia, jotta kauden päästetyt maalit / ottelu saldo pysyi kahdessa. Antti halusi vielä loppuun oman hattutemppunsa täyteen (maali+syöttö+jäähy), jotta Jusan ei tarvitsisi yksin paistatella jäähypörssin kärjessä. Tehot jakautuivat pelissä tasaisesti melkein kaikille pelaajille Miksun ja Eetun avatessa myös kauden pistesaldonsa. Hirvarit suoriutuivat pelistä kunnialla 9 kenttäpelaajalla, kun loppunumeroiksi kirjattiin 9-2.

Toisessa pelissä vastaan asettui Kainuun Ärjyn kakkostiimi. Ärjyn ykköstiimi on aina antanut kovan vastuksen Hirvareidelle, joten tästäkään pelistä ei ollut odotettavissa helppo. Yllättävää kyllä Hirvarit eivät olleet hereillä pelin alusta ja Ärjy rokotti heti minuutin pelin jälkeen ja ensimmäisen erän jälkeen Hirvarit olivat yllättävästi 2-1 tappiolla. Tämä on kummallinen juttu sillä tästä aina puhutaan, että nyt hereillä alusta asti, mutta se sitten unohtuu johonkin. Toiseen erään peliä lähettiin parantamaan ja sen seurauksena Ärjyt rokotti Hirvareita kahdella maalilla minuutin sisään, jonka ansiosta peliä analysoitiin hetkinen aikalisän turvin ja mietittiin mikä nyt meni pieleen. Kauden kahden päästetyn maalin taktiikka oli nyt pettänyt ensimmäistä kertaa Hirvarit. Aikalisällä jotain oli tarttunut Oskarin mieleen, kun hän kävi heti seuraavassa vaihdossa naputtamassa 4-2 kavennuksen. Tästä innostuneena Hirvarit ottivat pelistä paremman otteen ja iskivät muutaman minuutin päästä kaksi maalia lisää minuutin sisään, jolloin myös vastustaja joutui turvautumaan aikalisään. Tämä ei heitä kuitenkaan auttanut vaan Hirvarit olivat löytäneet avaimet Ärjyn avauspelin tukkimiseen eikä verkko enää omissa soinut vaan Hirvarit viimeistelivät loppunumeroiksi 4-6. Ottelun ja päivän MVP:ksi valittiin Oskari päivän saldolla 5+2

Hirvarit jatkaa matkaa sarjan kärjessä puhtaalla pelillä. Seuraavan kerran hirvilauma pääsee tositoimiin 7.12. Kempelhallilla, kun vastaan asettuvat Merikoski ja HaHe.

ps. Kirkat - Hirvarit pelin tuloslappu on ilmeisesti edelleenkin jossain tiellä tietymättömillä. Sen perään on lähetetty hirviä ja tulospalvelu on soittanut läpi Kirkan tuotantoa päättymättömällä luupilla päivittäin, mutta asia ei ole näyttänyt edistyneen.

Katkeshan se

Eetu

27.10.2019 23:47


Tämä kausi jatkaa erikoista rataansa, kun Merikoski SBT ottelu päättyi keskeytykseen lukemissa 14-2. Edellisen kerran peli saatiin poikki maalieron turvin kaudella 2013-14, kun karvasta kalkkia saivat niellä vuorollaan RaaPo, RePi sekä RuuIn.
Tämän illan muita erikoisuuksia olivat 5 vihellettyä rangaistuslaukausta, joista neljä tuomittiin Hirvareiden eduksi ja yksi Merikoskelle. Maalit näistä jakaantuivat 1-1 Laten onnistuessa ja vastustajan moken onnistuttua nollaamaan Jaakon, Kimmon ja Jusan yritykset.
Hirvareiden harvinainen kolmen ottelun jäähytön putkikin meni poikki, kun Jusa "Portsari" Pöyhtäri suorastaan nakkasi vastustajan pelaajan laidan yli kolmannen erän alussa. Omien sanojensa mukaan hän ei kuulemma edes huomannut vastustajaa tilanteessa tai sen jälkeen. Jäähy oli sinänsä harvinaista herkkua, kun se oli Jusan _viides_ jäähy 150 ottelun aikana ja Jusalle onnittelut samalla tästä merkkipaalusta pelattujen ottelujen määrän osalta.

Ottelun MVP:ksi valittiin Kimmo tehoilla (3+2) ja muita Latekin sai 100:n maalin rajan rikki nakutellessaan illan tehoiksi (4+1). Muita onnistujia: Niko (2+1), Anttu (1+3), Antti (1+2), Lasse (0+2), Osku, Jusa ja Jaakko (1+0), Jakko ja VV (0+1).

Ps. Kirkat pelin pöytäkirja matkaa ilmeisesti vieläkin jossain eikä tarkempia tuloksia siltä illalta vieläkään ole siksi saatua kirjattua ylös.

Nyt ei oo kyllä mun syy...

Eetu

25.10.2019 00:43


Tässä illan pimetessä Hirvareiden tulospalvelu otti vihdoinkin kiinni tässäkin ulottuvuudessa nykypäivän ajanhetken paikkaamalla puolentoista vuoden aukon tilastoissa (ainakin pisteiden osalta). Tilastot eivät valitettavasti ole täydelliset, koska liiton tarjoamaan tulospalveluun ei ole vieläkään päivittynyt miltei viikon takaisin ottelun statsit, kun Hirvarit kohtasi Kempeleen illassa Kirkat ja voitti tämän kamppailun 8-2. Sen illan kuningas oli Anttu neljällä maalillaan, joilla hän pokkasi myös twittertoimituksen MVP-palkinnon. Paikkoja olisi ollut vaikka tuplamäärään, mutta loppupeli meni tarjoillessa paikkoja Niko "syöttökone" Pelkoselle, mutta Niko ei raaskinut heiluttaa vastustajan verkkoja enempää.

Takaisin tärkeimpiin asioihin eli tilastoihin. Joku voisi syyttää laahanneita tilastoja, että merkkipaaluja ei ole liiemmälti hehkutettu, mutta hehkutetaan niitä nyt sitten kerralla senkin edestä.
- Jaakko "pistetykki" Tornberg on ylittänyt sekä 200 tehdyn maalin, että 300 tehdyn pisteen rajapyykit. Hanskoja ei lyödä naulaan ennenkuiin 500 pistettä menee rikki!
- Lauri "maaliruisku" Louhimaa on naputellut yli 100 pistettä reiluun viiteenkymmeneen otteluun ja 100 maalin raja on enää kolmen maalin päässä. Ylittyykö tämä kenties jos seuraavan pelin myötä? Lauri on napannut myös jäähypörssin kuninkuuden muiden tilastomerkintöjen ohessa. Valmennustiimin mietinnässä on ollutkin, että pitäisiköhän Late siirtää sikaosastolle maalintekijän paikalta, kun näyttää noita minuutteja kertyvän
- Jusa "Silkkikäsi" Pöyhtäri on myös ylittänyt sadan pisteen rajan vaivihkaa.
- Allekirjoittaaneella meni 200 ottelun rajapyykki yli. Se lienee hamaan tulevaisuuteen saakka ainoa tilastosarake, missä kyseinen vanhus voi enää kilpailla.
- Sadan ottelun kerhoon ovat myös nousseet muut loputkin pappakerhon jäsenet, kun Antti ja Pekka ovat myös päässeet kolminumeroisiin ottelulukemiin.

Tulevana sunnuntaina vastaan asettuu Merikoski SBT II ja saa nähä miten nuorisojengi saa pelin kulkemaan vai vieläkö heillä jää pistetili avaamatta. Tervetuloa kannustamaan Hirvarit voittoon sunnuntaina 27.10.2019 Zemppi-areenalle klo 16

Voitolla yöhön

Eetu

07.10.2019 02:57


Hirvareiden ensimmäinen turnaus meni kerrankin ainakin suurinpiirtein pelikirjan mukaan ja turnauksen saaliina oli neljä pistettä ja sarjataulukon kärkipaikka. Lauantaina vastaanastuneet SBT Martti ja HaHe II kaatuivat selvin numeroin (11-2 ja 2-9). Tehopisteillekkin pääsivät melkein kaikki, kun onnistumisia tuli mukavasti laajalla rintamalla.

Ensimmäisessä ottelussa nähtiin myös hiukan erikoinen tilanne, kun vastustajan maalivahti otti itselleen makeat 2+10 minuuttia ja maaliin jouduttiin pukemaan yksi kenttäpelaajista maalivahdin istuessa henkilökohtaistaan jäähypenkillä. Kyseinen pelaaja ei tainnut kuitenkaan ensimmäistä kertaa olla maalissa tai sitten vastustajan bussilla maalin edessä oli jotain tekemistä sen kanssa, että Hirvarit rokottivat vastustajaa vain kolmesti erän loppupuolella. Tarkkaa syytä ei maalivahdin tulistumiselle tiedetä, mutta epäillään että hänkään ei pitänyt siitä, että Oskun maali merkattiin pöytäkirjaan Lasselle, joka oli saapunut vahvistamaan pitkästä aikaa Hirvareiden kokoonpanoa. Muutenhan miinuskulmasta tehdyssä maalissa ei ollut mitään moitittavaa. Ottelun MVP:ksi valittiin some-edustajamme toimesta Niko, joka namutteli pelissä mukavat tehopisteet (0+5).

Toisessa pelissä Hirvarit olivat alussa vähän hitaalla jalalla liikenteessä ja vastustajan salamannopea laituri pääsi rokottamaan Hirvareita kahdesti ja piti pelin tiukkana. HaHe oli vähällä päästä myös johtoon, kun vastustajan pelaaja pääsi yrittämään rankkaria sisään, mutta Laurin tiukka tuijotus sai vetäjän päätymään heikkoon ratkaisuun ja laukaus meni ohi maalista. Kolmannessa erässä vastustajan jalka kuitenkin väsyi ja Hirvarit karkasi vakuuttavaan johtoon. Maaleja taisi syntyä turhankin nopeasti, kun toimitsijoilla jäi lopulta merkkaamatta Laten rankkarimaali pöytäkirjaan. Nykyään, kun ei enää paperisia pöytäkirjoja tarvi käydä kuittaamassakaan, niin eipä allekirjoittanutkaan hoksannut asiaa käydä tarkistamassa.

Turnaus oli muutenkin poikkeuksellinen Hirvareiden osalta, kun pöytäkirjoihin ei merkattu yhtään omaa jäähyä, omat ylivoimat olivat 100% tehoilla ja tilastotkin naputeltiin saman viikonlopun aikana ylös. Tämä aiheutti sen, että kotisivujen tilastokoodit räjähtelivät käsiin, kun koodi ei tykännyt nollalla jakamisesta ja ylivoimaprosenttikaan ei meinannut 100%:sena mahtua samalle rivilleen.

Toim. huom. Lauri ja Late saattavat mennä sekaisin sekä lukijoilla, että allekirjoittaneella. Tästä ei kuitenkaan oteta vastuuta eikä sukunimiä jakseta naputella vaan oletetaan, että asia on kontekstista selvä.

Ps. Edellisen kauden pisteet odottavat vielä hetken näpyttelyä ja myöskin Hirvareiden reportteri on jossain hukassa, niin uusien pelaajien kuvat ja pelaajakortit ovat vielä jossain matkalla. Samaan syssyyn päivitetään myös Hall-of-Fame tilastosivun alaosan tilastopalkit, mitkä ovat käyneet kausien myötä vähän tukkoisiksi.

Uusi herääminen

Eetu

03.10.2019 00:24


Pitkään on ollut näillä nettisivuilla hiljaista. Tilastovastaavastakaan ei ole näkynyt pieruakaan. Liekö syy siinä, että webbivastaavat ovat olleet teillä tietymättömillä vai ovatko hirvenvasat vieneet kaiken ajan vanhoilta raadoilta. Vai ollaanko kenties oltu masennuksen alhossa, kun viime kausi päättyi raskaisiin tunnelmiin, kun karsintaturnauksesta jäi tyhjä sarvi käteen ja matka suuntautui kohti vitosdivaria. Se jää varmaan ikuiseksi mysteeriksi, mutta nyt häämöttää uusi kausi edessä vitosdivarissa, missä vastassa on sekä tuttuja joukkueita, että upouusia joukkueita. Tuleva kausi lienee yllätyksiä täynnä.

Joukkueen runko on tälle vuotta uudistunut jälleen kerran, kun mukaan on saatu pitkäaikaisia tryouttilaisia ja muutama ihka uusikin tulokas. Nämä vasat odottavat kovasti ensimmäistä turnausta, jotta pääsevät näyttämään sarvensa ja jotta nimet lisätään Hirvarisivujen pistepörssiin. (psst. vanhat tilastot päivitetään kuulemma ihan kohta ellei jopa lähiaikoina)

Tavallisuudesta poiketen Hirvarit osallistui kauden alla harjoitusturnaukseen ja siellä pallo pysyi yllättävän hyvin lavassa eikä tyypillistä hapuilua ensimmäisissä peleissä "oikeaa" vastustajaa vastaan nähty. Nallisportin lentokentällä kaatuivat SS Kanuuna II (12-3) ja SB Hurricane II (13-3).

Tänään Hirvarit pitivät kauden aloitusseremoniat futiksen peluun kautta pitsalle ja sieltä saunaan. Samalla palkittiin edellisen kauden parhaat:
paras maalivahti: Lauri Matkaselkä,
hirviemo: Pekka Rintala,
paras pelaaja: Lauri Louhimaa.
Myös kujeita punottiin tulevan kauden osalta ja yhteishenkeä nostateltiin sekä arvioitiin Jontun tulevan kauden jäähyminuuttisaldoa. Nähtiinpä paikalla myös hirvarilegenda numero #99!

Tämän kauden ensimmäinen turnaus on lähempänä kuin koskaan, kun ensi viikon lauantaina 5.10. vastaan asettuvat Kempelehallilla SBT Martti ja HaHe II.
Tervetuloa kannustamaan Hirvareita paikan päälle klo 17.00 ja 19.00!

Kolmanteen turnaukseen

Pekka

27.10.2017 15:41


Hirvareiden uutistoimitus jatkaa perinteisesti kovaa päivitystahtiaan ja nyt onkin luvassa tuoreeltaan lyhyt raportti 15.10 pelatusta Muhoksen turnauksesta ja samalla luodaan katseet myös huomenna pelattavaan Limingan turnaukseen.

Muhoksella Hirvarit kohtasivat Lapaluodon juniorit ja uuden tuttavuuden Kainuun Ärjyn. Ja olisihan se voinut paremminkin mennä. Ensimmäisessä pelissä ei oltu alussa hereillä ja lopussakin piti vielä sen verran kaivaa verta omasta nenästä, että vastustaja päästettiin tasoittamaan ilman maalivahtia. Toinen peli oli jo aavistuksen parempaa, mutta paletti hajosi täysin kolmannessa erässä, kun vastustajalle annettiin 3-4 tilanteessa kaksi alivoimamaalia.

Tässä otteluiden tilastot:
http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/hirvarit-lapa/6394/3378
http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/kainuun-arjy-hirvarit/6397/3378

Huomenna onkin sitten edessä jo seuraava turnaus Limingassa. Vastaan asettuu klo 10 Limingan derbyssä LNM II ja klo 12 vastaan tulee sarjajohtaja SS Kanuuna.

Uusi kausi ja ensimmäinen turnaus

Eetu

08.10.2017 17:41


Eilen alkoi Hirvareiden 11. kausi Salibandyliiton alaisissa sarjoissa. Välillä ollaan menty ylöspäin ja välillä alaspäin. Vain harvoina kausina Hirvarit on löytäneet itsensä samalta sarjatasolta uuden kauden koittaessa. Tämäkään vuosi ei ollut poikkeus vaan Hirvarit lähti hakemaan uutta vauhtia nelosdivarista tiputtuaan viime kauden lopuksi kolmosdivarista pykälää alemmas.

Tuttuun tapaan myös Hirvareiden rosteri otti osumaa ja koki myllerrystä muutamien vanhojen pelaajien lopettaessa ja useiden vasojen lähtiessä omille laitumilleen kokeilemaan omien jalkojensa kestävyyttä. Hirvarit onkin kunnostautunut ponnahduslautana monelle nuorelle pelaajalle kohti vaativampia haasteita. Tälle kaudelle saatiin tilalle sekä konkareita, että täysin uusia hirvivasoja.

Kausi polkaistiin käyntiin Zemppi-areenalla, missä vastaan asettuivat Muhoksen Pallo-Salamat sekä Puolangan Ryhti. Joukkueet eivät olleet vastassa ensimmäistä kertaa, mutta edellisistä kohtaamisista oli sen verran aikaa, ettei tulevasta vastustajista ollut paljoa etukäteistietoa. Ensimmäiseen peliin MuPSia vastaan lähdettiin avoimin mielin ja ehkä kenties liian avoimin ovin sillä vastustaja vei ensimmäisen erän nimiinsä 4-0. Erätauolla joukkueen kapteeni koitti herätellä porukkaa pelaamaan. Ihan turhaahan turnaukseen on lähtä läpsyttelemään, kun reeneissäkin pelin taso on ollut huomattavasti parempaa. Toisen erän ensimmäisestä maalista vastasikin Hirvareiden uusi tutkapari Tornberg - Nissiaho, mutta valitettavasti takaa-ajo jäi lyhyeksi vastustajan kuitatessa muutaman minuutin päästä omalla maalillaan ja vielä viimeistelemällä erän loppuun ottelun 6. maalinsa, jolloin erätauolle lähdettiin tilanteessa 6-1.
Kolmanteen erään peliä lähdettiin parantamaan ja Hirvareiden ote pelistä parani vaihto vaihdolta, vaikka tulosta ei tullutkaan. MuPS sai erän loppupuolella rankkarin eikä vastustajan kaveri tilanteessa jäätynyt vaan pisti pallon nätisti verkkoon. Erän loppuun Hirvareilta kaksikko Tornberg - Nissiaho pääsi kaunistelemaan numerot 7-2:een, mutta se ei paljoa tilanteessa lohduttanut sillä sarjataulukkoon pelistä jäi nolla pistettä.

Ensimmäisen pelin perusteella voisi sanoa, että muutama harkkapeli pohjalle olisi tehnyt hyvää ja turha jännitys olisi saatu pelistä pois ja oma suorittaminen olisi saatu edes perustasolle. Mahtoiko ensikertalaisia jännittää Hirvareiden logo rinnassa tai vanhuksilla jääneet alkulämmittelyt tekemättä, mutta peli ei lähtenyt käyntiin oikein missään vaiheessa. Ottelun jälkeen edellinen peli päätettiin kuitenkin unohtaa ja keskittyminen siirrettiin seuraavaan peliin.

Toisen pelin pohjalle käytiin pihalla hakemassa lämmöt alkufutiksen merkeissä, minkä myötä seuraavaan peliin lähdettiin virkein ajatuksin. Jo ensimmäisistä vaihdoista nähtiin, että peli lähti käyntiin paremmin ja suoritustaso oli paremmissa kantamissa. Saattoi siihen auttaa myös kannustajien määrän moninkertaistuminen katsomon puolella.
Ensimmäisessä vaihdossaan Jusa pääsi viimeistelemään karvauksen jälkitilanteesta pallon verkkoon. Vastustaja ei tätä kuitenkaan jäänyt ihmettelemään vaan kuittasi tilanteen tasoihin muutaman minuutin sisään. Tästä eteenpäin peli jatkui tasaisena vaikkakin Hirvareiden näennäisessä hallinnassa. Toisen erän loppupuolella peli alkoi kääntyä paremmin Hirvareille, kun peräkkäisten vaihtojen maaleilla tilanne kääntyi 1-3 tilanteeseen Hirvareiden hyväksi. Kaveri pääsi kuitenkin erän loppuun kaventamaan tilanteen 2-3:een.
Kolmas erä alkoi kuitenkin mallikkaasti, kun Pekka "Lämäri" Rintala pisti jäätävän tykin vastustajan verkkoon (siltä se ainakin allekirjoittaneesta näytti). Pekan maali taisi sotkea kuitenkin pahemmin omien kuin kaverin pelin ja Hirvarit ottikin pian pari jäähyä peräjälkeen. Alivoima on kuitenkin ollut Hirvareilta usein tehokasta, joten ensimmäisen jäähyn aikana Pete pääsi naputtaan Jaakon namupassin sisään alivoimalla. Toisen alivoiman aikana taidettiin unohtaa, että oltiin ylipäätään alivoimalla ja palloa karvattiin laidassa kolmen miehen toimesta. Tästä johtuen vastustaja pääsi 3-1 hyökkäykseen ja naputtelemaan ylivoimamaalin. Tästä eteenpäin maaleja naputeltiin vuorotellen ja ottelu päättyi lopulta tilanteeseen 4-7. Vastustajalle tämä oli ilmeisesti likaa sillä ottelun jälkeen Juholle tarjoiltiin vielä päätösvihellyksen jälkeen viikatetta, jonka myötä tilastoihin kirjattiin vastustajalle vielä PR kaupan päälle. Hirvareiden saldona päivältä 2 pistettä.

Päivän aikana debyyttinsä Hirvaripaidassa tekivät
Heikki Koukkari (MV)
Lauri Matkaselkä (MV)
Oskari Tavasti (1+2)
Mikael Hakkola (1+0)
Jaakko Junttola
Ville-Veikko Lampela
Veli-Matti Ollikainen

Paljoa ei tarvitse odotella seuraavaa koitosta, kun lohkon seuraava turnaus pelataan jo seuraavana viikonloppuna 15.10. Muhoksella, missä vastaan asettuvat Lapaluodon Juniorit sekä uusi tuttavuus Kainuun Ärjy. Tervetuloa kannustamaan Hirvisyöpöt voittoon!

Tilastomiehen kootut selitykset ts. Tilastot on nyt päivitetty

Tilastomies-Eetu (nimi muutettu)

17.04.2017 00:52


Kulunut kausi oli erittäin haastava Hirvareille. Jokaisen pisteen eteen jouduttiin taistelemaan paljon ja harmittavan moni peli kauden aikana kääntyi vastustajan hyväksi eikä pallo vain pomppinut Hirvareiden kannalta oikeaan suuntaan. Tuloksena tästä olikin kauden päätteeksi tyly paikka sarjataulukon toiseksi viimeisellä paikalla, jolloin kohtalona on suora putoaminen neloseen.
Monet epäilivät, että tässä on myös syy siihen miksei tilastoja tai kotisivua ole päivitetty tällä kaudella entiseen malliin (jos nyt ei mennä ihan vuoteen nakki ja Jakke, mutta ei siitä sen enempää). Monet hartaat fanit suunnittelivat jo kannattamansa joukkueen hylkäämistä ja siirtymistä parempiin piireihin, missä tilastotkin tulisivat ajallaan. Joukkueen reeneissäkin kuului outoja uhkauksia tilastomiehen kohtaloksi, jos tilastot eivät pikkuhiljaa päivity kohdalleen. Paljon pelättiin myös sitä, että tähänkö loppuu Hirvareiden uljas taru, kun ei enää tilastomiestäkään tunnu kiinnostavan tämä salibandymaailman tärkein asia eli joukkueen sisäinen pistepörssi. Kauden viimeisissä turnauksille tilastomiehelle tarjoiltiinkin yllättävän paljon maalipaikkoja ajatellen, että maalimerkintä pöytäkirjaan saisi tilastomiehenkin päivittämään vihdoin tilastot. Mutta eihän siitä mitään tullut.
Olisiko syynä ollut huonot/hyvät yllätyslelut kindermunista, pitkä pääsiäisvapaa, loistavat pelit kauden jälkeen änärisäännöillä, päivien piteneminen, vuollo-vuollo-maali syöttökombon näkeminen ensimmäistä kertaa maailmassa, kevään lähestyminen, suomi-junnu-suomi sanakirjan julkaiseminen (jotta vihdoinkin saatiin oikea nimi jokaisen lempinimen taakse), tilastomiehen syrjäyttämisyritykset, haaveunet Jakesta hirvaripaita päällä, fanipostien lukeminen vai kenties jokin muu, mutta niin kävi, että tilastomies kaivoi metrien mittaisen pinon pöytäkirjoja ja alkoi niitä naputtelemaan nettisivuille rivi riviltä. Lopulta tuntikausien urakka oli takana ja tilastot olivat vihdoin nettisivulla. Mutta mitä ihmettä, vieläkään ei kuluneen kauden statsit tulleet suorilta ihmisille näkyviin. Niinpä samassa tarmonpuuskassa tilastomies kaivoi esiin vanhat lähdekoodit ja rukkasi niitä parhaimman mukaan ja kas kummaa myös oikea kausi saatiin sivuille näkyviin.
Näin ollen tilastomieheltä pääsiäisterveiset kaikille ja ei muutakuin hyvää kevättä kaikille ja ensi syksynä nähdään jälleen pelien merkeissä ja toivon mukaan nähdään myös entistä ehompi Hirvari-joukkue ja tulevan kauden jälkeen saldona on riemuitseva hirvilauma.

Ps. Päättäjäisiä odotellaan.
Pps. Tilastomies kiittää kaikkia kannustuksesta tässä rankassa hommassa.
Ppps. Jakkea on ikävä

Uuteen vuoteen

Pekka

02.01.2017 17:11


Hirvareiden vuosi 2016 taputeltiin pelien osalta loppuun Nallisportissa 11.12. Kotiintuomisina oli kaksi arvokasta sarjapistettä. Ensimmäinen peli päättyi niukkaan 5-4 tappioon sarjajohtaja Jyystäjiä vastaan, vaikka Hirvarit johtivat peliä parillakin maalilla vielä kolmannen erän alkupuolella. Toisesta pelistä hirvilauma nappasi kuitenkin kaksi pistettä voittamalla Vaalan Lämärit 6-3.

Koosteet peleistä:
https://youtu.be/6HAFG8GzJ40
https://youtu.be/DjgiZ_zReuA

Seuraava turnaus onkin heti loppiaisen jälkeen, kun Hirvareiden toisessa vastuuturnauksessa tapellaan pisteistä Dynamoa ja Totalia vastaan.

Faneja on tälläkin kaudella vihastuttanut Hirvareiden tilastovastaavan toiminta (tai tässä tapauksessa toimimattomuus). Kaikki innokkaat fanit, jotka haluatte vauhdittaa tilastojen päivitysnopeutta, voivat ottaa yhteyttä yhteystiedot valikon alta löytyvään joukkueen sähköpostiosoitteeseen. Kerromme mielellämme tilastovastaavan kotiosoitteen, puhelinnumeron tai vaikkapa auton rekisterinumeron.

Kotiturnaus

Pekka

24.11.2016 13:23


Kauden neljäs turnaus pelailtiin viime lauantaina Limingassa. Hirvarit saivat saaliiksi kaksi sarjapistettä, vaikka enemmänkin olisi ollut tarjolla. Turnauksen saldoa voi kuitenkin pitää pienenä torjuntavoittona, koska peleihin lähdettiin melko kapealla rosterilla rinnakkaisedustuspelaajien päällekkäisen turnauksen, loukkien, sairastelujen, työkiireiden ja keksittyjen tekosyiden takia.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ilmeisen kovin tavottein kauteen lähtenyt Oulun Dynamo, joka oli kuitenkin aloittanut kautensa yllättävän nihkeästi. Hirvarit sai otteluun loistavan lähdön ja johti jo 3-0, kunnes suhteellisen mustan puoliminuuttisen jälkeen tilanne olikin yhtäkkiä 3-3. Onneksi kuitenkin heti tasoitusta seuranneessa vaihdossa molemmissa päivän peleissä tehot 3+1 tehnyt Joona runnoi Hirvarit uudelleen johtoon. Tämän jälkeen johdosta ei sitten enää luovuttukaan ja pelin lopputuloksena tulostaululla komeili 6-4 voittolukemat. Kokonaisuudessaan Hirvareilta todella jämäkkä esitys, jossa kapeasta rosterista ulosmitattiin aika maksimaaliset tehot.

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli AC Keitto. Tästä ottelusta muodostuikin sitten melkoiset maalitalkoot ja lopulta maalintekokilpailu päättyi 11-9 Keiton hyväksi. Tästä pelistä olisi ollut enemmänkin tarjolla ja yllättävän lähelle Hirvarit pääsikin, vaikka vastustajan annettiin vapaasti hääräillä oman maalin edessä ja tämän lisäksi annettiin vielä lukematon määrä ylivoimahyökkäyksiä ja läpiajoja.

Seuraava turnaus pelataankin sitten Nallisportissa 11.12 ja Hirvareita vastaan asettuvat Vaalan Lämärit ja Jyystäjät. Koosteet ja tilastot kotiturnauksesta tulevat varmasti salaman nopeasti, koska tilastovastaava pääsi kotiturnauksessa tehopisteiden makuun.

Turnaus nro. 3

Jusa

19.11.2016 00:47


Kolmas turnaus oli ja meni. Hirvareiden osalta päivä Nallisportissa oli sysimusta monelta osin. Takkiin tuli molemmista peleistä, joista jälkimmäinen oli Hirvareiden hallussa, mutta palkintoa ei vain tullut. Neljä tehtyä maalia kahteen peliin on aivan liian vähän.

Viikonlopun synkkyyttä lisäsi toisen pelin vastustajaa kunnioittamaton kahden pelajaan juonima niitti, jonka lopputuloksena huippukauttaan pelannut Pekka Rintala päivystyksen kautta leikkauspöydälle ja titaanilla solisluu kasaan. Kolmen kuukauden huili pelihommista.

Tämä ja muut ottelun tapahtumat voi tsekata koosteista, jotka ovat poikkeuksellisesti tarjolla menneestä turnauksesta.

Huomenna (tai tänään) Hirvarit kohtaavat Limingan-kotiturnauksessaan Dynamon klo 10 ja AC Keiton klo 15. Miehistökatoa on taas ilmoilla turnauksen alla, mutta siitä huolimatta Hirvaritiimi saapuu paikalle sitkeänä ja periksiantamattomana joukkueena ottamaan ilon irti turnauksesta.

Turnaus nro. 2

Jusa

24.10.2016 13:07


Kauden toinen turnaus sujui huomattavasti miellyttävämmissä merkeissä, kun Hirvisyöpöt onnistuivat kukistamaan molemmat vastustajansa ja näin kääntämään kurssin saman tien kohti kauden vaatimatonta tavoitetta, nimittäin liiganousua.

Vastassa Nallisportin matolla oli tuttu AV, joka on ollut Hirvareille vaikea vastustaja menneillä kausilla. Tällä kertaa Hirvarit olivat ottavana osapuolena ainoastaan ensimmäisessä erässä, mutta hallitsi peliä kaksi seuraavaa erää ja näin kairasi 2-4 voiton vanhasta taisteluparistaan.

Toinen peli eteni lähes samalla kaavalla: Ensin annettiin vastustajalle hieman siimaa ja loppupeli pidettiin narut omissa käsissä. Sbt Tornio kaatui lopulta 8-2.

Näin puntit on tasattu tämän kauden ostalta ja seuraavassa turnauksessa lähdetään haastamaan lohkon yläpäästä löytyvää Sast.. öm Sinimyrskyä niin ikään Nallisportissa muutaman viikon päästä. Toisena vastustaja on Total, josta Hirvarit saivat esimakua harkkapelin muodossa pari viikkoa takaperin.

User: Pass:

Hirvisyöpöt

joukkue(at)hirvarit.net