Hirvarit
2017-2018
JoukkueOVTHTmPmMePts
MUPS53202918118
Ärjy6402363158
SS Kanuuna53114021197
Papas III5311312297
Hirvarit6312373437
SS ULEÅ3201231854
LaPa51222024-44
FBC Partyboys51043035-52
SBT Pury61052452-282
LNM II40131328-151
Seuraava tapahtuma:

Uutiset

26.05.2019 00:49

Kolmanteen turnaukseen

Pekka

27.10.2017 15:41


Hirvareiden uutistoimitus jatkaa perinteisesti kovaa päivitystahtiaan ja nyt onkin luvassa tuoreeltaan lyhyt raportti 15.10 pelatusta Muhoksen turnauksesta ja samalla luodaan katseet myös huomenna pelattavaan Limingan turnaukseen.

Muhoksella Hirvarit kohtasivat Lapaluodon juniorit ja uuden tuttavuuden Kainuun Ärjyn. Ja olisihan se voinut paremminkin mennä. Ensimmäisessä pelissä ei oltu alussa hereillä ja lopussakin piti vielä sen verran kaivaa verta omasta nenästä, että vastustaja päästettiin tasoittamaan ilman maalivahtia. Toinen peli oli jo aavistuksen parempaa, mutta paletti hajosi täysin kolmannessa erässä, kun vastustajalle annettiin 3-4 tilanteessa kaksi alivoimamaalia.

Tässä otteluiden tilastot:
http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/hirvarit-lapa/6394/3378
http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/kainuun-arjy-hirvarit/6397/3378

Huomenna onkin sitten edessä jo seuraava turnaus Limingassa. Vastaan asettuu klo 10 Limingan derbyssä LNM II ja klo 12 vastaan tulee sarjajohtaja SS Kanuuna.

Uusi kausi ja ensimmäinen turnaus

Eetu

08.10.2017 17:41


Eilen alkoi Hirvareiden 11. kausi Salibandyliiton alaisissa sarjoissa. Välillä ollaan menty ylöspäin ja välillä alaspäin. Vain harvoina kausina Hirvarit on löytäneet itsensä samalta sarjatasolta uuden kauden koittaessa. Tämäkään vuosi ei ollut poikkeus vaan Hirvarit lähti hakemaan uutta vauhtia nelosdivarista tiputtuaan viime kauden lopuksi kolmosdivarista pykälää alemmas.

Tuttuun tapaan myös Hirvareiden rosteri otti osumaa ja koki myllerrystä muutamien vanhojen pelaajien lopettaessa ja useiden vasojen lähtiessä omille laitumilleen kokeilemaan omien jalkojensa kestävyyttä. Hirvarit onkin kunnostautunut ponnahduslautana monelle nuorelle pelaajalle kohti vaativampia haasteita. Tälle kaudelle saatiin tilalle sekä konkareita, että täysin uusia hirvivasoja.

Kausi polkaistiin käyntiin Zemppi-areenalla, missä vastaan asettuivat Muhoksen Pallo-Salamat sekä Puolangan Ryhti. Joukkueet eivät olleet vastassa ensimmäistä kertaa, mutta edellisistä kohtaamisista oli sen verran aikaa, ettei tulevasta vastustajista ollut paljoa etukäteistietoa. Ensimmäiseen peliin MuPSia vastaan lähdettiin avoimin mielin ja ehkä kenties liian avoimin ovin sillä vastustaja vei ensimmäisen erän nimiinsä 4-0. Erätauolla joukkueen kapteeni koitti herätellä porukkaa pelaamaan. Ihan turhaahan turnaukseen on lähtä läpsyttelemään, kun reeneissäkin pelin taso on ollut huomattavasti parempaa. Toisen erän ensimmäisestä maalista vastasikin Hirvareiden uusi tutkapari Tornberg - Nissiaho, mutta valitettavasti takaa-ajo jäi lyhyeksi vastustajan kuitatessa muutaman minuutin päästä omalla maalillaan ja vielä viimeistelemällä erän loppuun ottelun 6. maalinsa, jolloin erätauolle lähdettiin tilanteessa 6-1.
Kolmanteen erään peliä lähdettiin parantamaan ja Hirvareiden ote pelistä parani vaihto vaihdolta, vaikka tulosta ei tullutkaan. MuPS sai erän loppupuolella rankkarin eikä vastustajan kaveri tilanteessa jäätynyt vaan pisti pallon nätisti verkkoon. Erän loppuun Hirvareilta kaksikko Tornberg - Nissiaho pääsi kaunistelemaan numerot 7-2:een, mutta se ei paljoa tilanteessa lohduttanut sillä sarjataulukkoon pelistä jäi nolla pistettä.

Ensimmäisen pelin perusteella voisi sanoa, että muutama harkkapeli pohjalle olisi tehnyt hyvää ja turha jännitys olisi saatu pelistä pois ja oma suorittaminen olisi saatu edes perustasolle. Mahtoiko ensikertalaisia jännittää Hirvareiden logo rinnassa tai vanhuksilla jääneet alkulämmittelyt tekemättä, mutta peli ei lähtenyt käyntiin oikein missään vaiheessa. Ottelun jälkeen edellinen peli päätettiin kuitenkin unohtaa ja keskittyminen siirrettiin seuraavaan peliin.

Toisen pelin pohjalle käytiin pihalla hakemassa lämmöt alkufutiksen merkeissä, minkä myötä seuraavaan peliin lähdettiin virkein ajatuksin. Jo ensimmäisistä vaihdoista nähtiin, että peli lähti käyntiin paremmin ja suoritustaso oli paremmissa kantamissa. Saattoi siihen auttaa myös kannustajien määrän moninkertaistuminen katsomon puolella.
Ensimmäisessä vaihdossaan Jusa pääsi viimeistelemään karvauksen jälkitilanteesta pallon verkkoon. Vastustaja ei tätä kuitenkaan jäänyt ihmettelemään vaan kuittasi tilanteen tasoihin muutaman minuutin sisään. Tästä eteenpäin peli jatkui tasaisena vaikkakin Hirvareiden näennäisessä hallinnassa. Toisen erän loppupuolella peli alkoi kääntyä paremmin Hirvareille, kun peräkkäisten vaihtojen maaleilla tilanne kääntyi 1-3 tilanteeseen Hirvareiden hyväksi. Kaveri pääsi kuitenkin erän loppuun kaventamaan tilanteen 2-3:een.
Kolmas erä alkoi kuitenkin mallikkaasti, kun Pekka "Lämäri" Rintala pisti jäätävän tykin vastustajan verkkoon (siltä se ainakin allekirjoittaneesta näytti). Pekan maali taisi sotkea kuitenkin pahemmin omien kuin kaverin pelin ja Hirvarit ottikin pian pari jäähyä peräjälkeen. Alivoima on kuitenkin ollut Hirvareilta usein tehokasta, joten ensimmäisen jäähyn aikana Pete pääsi naputtaan Jaakon namupassin sisään alivoimalla. Toisen alivoiman aikana taidettiin unohtaa, että oltiin ylipäätään alivoimalla ja palloa karvattiin laidassa kolmen miehen toimesta. Tästä johtuen vastustaja pääsi 3-1 hyökkäykseen ja naputtelemaan ylivoimamaalin. Tästä eteenpäin maaleja naputeltiin vuorotellen ja ottelu päättyi lopulta tilanteeseen 4-7. Vastustajalle tämä oli ilmeisesti likaa sillä ottelun jälkeen Juholle tarjoiltiin vielä päätösvihellyksen jälkeen viikatetta, jonka myötä tilastoihin kirjattiin vastustajalle vielä PR kaupan päälle. Hirvareiden saldona päivältä 2 pistettä.

Päivän aikana debyyttinsä Hirvaripaidassa tekivät
Heikki Koukkari (MV)
Lauri Matkaselkä (MV)
Oskari Tavasti (1+2)
Mikael Hakkola (1+0)
Jaakko Junttola
Ville-Veikko Lampela
Veli-Matti Ollikainen

Paljoa ei tarvitse odotella seuraavaa koitosta, kun lohkon seuraava turnaus pelataan jo seuraavana viikonloppuna 15.10. Muhoksella, missä vastaan asettuvat Lapaluodon Juniorit sekä uusi tuttavuus Kainuun Ärjy. Tervetuloa kannustamaan Hirvisyöpöt voittoon!

Tilastomiehen kootut selitykset ts. Tilastot on nyt päivitetty

Tilastomies-Eetu (nimi muutettu)

17.04.2017 00:52


Kulunut kausi oli erittäin haastava Hirvareille. Jokaisen pisteen eteen jouduttiin taistelemaan paljon ja harmittavan moni peli kauden aikana kääntyi vastustajan hyväksi eikä pallo vain pomppinut Hirvareiden kannalta oikeaan suuntaan. Tuloksena tästä olikin kauden päätteeksi tyly paikka sarjataulukon toiseksi viimeisellä paikalla, jolloin kohtalona on suora putoaminen neloseen.
Monet epäilivät, että tässä on myös syy siihen miksei tilastoja tai kotisivua ole päivitetty tällä kaudella entiseen malliin (jos nyt ei mennä ihan vuoteen nakki ja Jakke, mutta ei siitä sen enempää). Monet hartaat fanit suunnittelivat jo kannattamansa joukkueen hylkäämistä ja siirtymistä parempiin piireihin, missä tilastotkin tulisivat ajallaan. Joukkueen reeneissäkin kuului outoja uhkauksia tilastomiehen kohtaloksi, jos tilastot eivät pikkuhiljaa päivity kohdalleen. Paljon pelättiin myös sitä, että tähänkö loppuu Hirvareiden uljas taru, kun ei enää tilastomiestäkään tunnu kiinnostavan tämä salibandymaailman tärkein asia eli joukkueen sisäinen pistepörssi. Kauden viimeisissä turnauksille tilastomiehelle tarjoiltiinkin yllättävän paljon maalipaikkoja ajatellen, että maalimerkintä pöytäkirjaan saisi tilastomiehenkin päivittämään vihdoin tilastot. Mutta eihän siitä mitään tullut.
Olisiko syynä ollut huonot/hyvät yllätyslelut kindermunista, pitkä pääsiäisvapaa, loistavat pelit kauden jälkeen änärisäännöillä, päivien piteneminen, vuollo-vuollo-maali syöttökombon näkeminen ensimmäistä kertaa maailmassa, kevään lähestyminen, suomi-junnu-suomi sanakirjan julkaiseminen (jotta vihdoinkin saatiin oikea nimi jokaisen lempinimen taakse), tilastomiehen syrjäyttämisyritykset, haaveunet Jakesta hirvaripaita päällä, fanipostien lukeminen vai kenties jokin muu, mutta niin kävi, että tilastomies kaivoi metrien mittaisen pinon pöytäkirjoja ja alkoi niitä naputtelemaan nettisivuille rivi riviltä. Lopulta tuntikausien urakka oli takana ja tilastot olivat vihdoin nettisivulla. Mutta mitä ihmettä, vieläkään ei kuluneen kauden statsit tulleet suorilta ihmisille näkyviin. Niinpä samassa tarmonpuuskassa tilastomies kaivoi esiin vanhat lähdekoodit ja rukkasi niitä parhaimman mukaan ja kas kummaa myös oikea kausi saatiin sivuille näkyviin.
Näin ollen tilastomieheltä pääsiäisterveiset kaikille ja ei muutakuin hyvää kevättä kaikille ja ensi syksynä nähdään jälleen pelien merkeissä ja toivon mukaan nähdään myös entistä ehompi Hirvari-joukkue ja tulevan kauden jälkeen saldona on riemuitseva hirvilauma.

Ps. Päättäjäisiä odotellaan.
Pps. Tilastomies kiittää kaikkia kannustuksesta tässä rankassa hommassa.
Ppps. Jakkea on ikävä

Uuteen vuoteen

Pekka

02.01.2017 17:11


Hirvareiden vuosi 2016 taputeltiin pelien osalta loppuun Nallisportissa 11.12. Kotiintuomisina oli kaksi arvokasta sarjapistettä. Ensimmäinen peli päättyi niukkaan 5-4 tappioon sarjajohtaja Jyystäjiä vastaan, vaikka Hirvarit johtivat peliä parillakin maalilla vielä kolmannen erän alkupuolella. Toisesta pelistä hirvilauma nappasi kuitenkin kaksi pistettä voittamalla Vaalan Lämärit 6-3.

Koosteet peleistä:
https://youtu.be/6HAFG8GzJ40
https://youtu.be/DjgiZ_zReuA

Seuraava turnaus onkin heti loppiaisen jälkeen, kun Hirvareiden toisessa vastuuturnauksessa tapellaan pisteistä Dynamoa ja Totalia vastaan.

Faneja on tälläkin kaudella vihastuttanut Hirvareiden tilastovastaavan toiminta (tai tässä tapauksessa toimimattomuus). Kaikki innokkaat fanit, jotka haluatte vauhdittaa tilastojen päivitysnopeutta, voivat ottaa yhteyttä yhteystiedot valikon alta löytyvään joukkueen sähköpostiosoitteeseen. Kerromme mielellämme tilastovastaavan kotiosoitteen, puhelinnumeron tai vaikkapa auton rekisterinumeron.

Kotiturnaus

Pekka

24.11.2016 13:23


Kauden neljäs turnaus pelailtiin viime lauantaina Limingassa. Hirvarit saivat saaliiksi kaksi sarjapistettä, vaikka enemmänkin olisi ollut tarjolla. Turnauksen saldoa voi kuitenkin pitää pienenä torjuntavoittona, koska peleihin lähdettiin melko kapealla rosterilla rinnakkaisedustuspelaajien päällekkäisen turnauksen, loukkien, sairastelujen, työkiireiden ja keksittyjen tekosyiden takia.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ilmeisen kovin tavottein kauteen lähtenyt Oulun Dynamo, joka oli kuitenkin aloittanut kautensa yllättävän nihkeästi. Hirvarit sai otteluun loistavan lähdön ja johti jo 3-0, kunnes suhteellisen mustan puoliminuuttisen jälkeen tilanne olikin yhtäkkiä 3-3. Onneksi kuitenkin heti tasoitusta seuranneessa vaihdossa molemmissa päivän peleissä tehot 3+1 tehnyt Joona runnoi Hirvarit uudelleen johtoon. Tämän jälkeen johdosta ei sitten enää luovuttukaan ja pelin lopputuloksena tulostaululla komeili 6-4 voittolukemat. Kokonaisuudessaan Hirvareilta todella jämäkkä esitys, jossa kapeasta rosterista ulosmitattiin aika maksimaaliset tehot.

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli AC Keitto. Tästä ottelusta muodostuikin sitten melkoiset maalitalkoot ja lopulta maalintekokilpailu päättyi 11-9 Keiton hyväksi. Tästä pelistä olisi ollut enemmänkin tarjolla ja yllättävän lähelle Hirvarit pääsikin, vaikka vastustajan annettiin vapaasti hääräillä oman maalin edessä ja tämän lisäksi annettiin vielä lukematon määrä ylivoimahyökkäyksiä ja läpiajoja.

Seuraava turnaus pelataankin sitten Nallisportissa 11.12 ja Hirvareita vastaan asettuvat Vaalan Lämärit ja Jyystäjät. Koosteet ja tilastot kotiturnauksesta tulevat varmasti salaman nopeasti, koska tilastovastaava pääsi kotiturnauksessa tehopisteiden makuun.

Turnaus nro. 3

Jusa

19.11.2016 00:47


Kolmas turnaus oli ja meni. Hirvareiden osalta päivä Nallisportissa oli sysimusta monelta osin. Takkiin tuli molemmista peleistä, joista jälkimmäinen oli Hirvareiden hallussa, mutta palkintoa ei vain tullut. Neljä tehtyä maalia kahteen peliin on aivan liian vähän.

Viikonlopun synkkyyttä lisäsi toisen pelin vastustajaa kunnioittamaton kahden pelajaan juonima niitti, jonka lopputuloksena huippukauttaan pelannut Pekka Rintala päivystyksen kautta leikkauspöydälle ja titaanilla solisluu kasaan. Kolmen kuukauden huili pelihommista.

Tämä ja muut ottelun tapahtumat voi tsekata koosteista, jotka ovat poikkeuksellisesti tarjolla menneestä turnauksesta.

Huomenna (tai tänään) Hirvarit kohtaavat Limingan-kotiturnauksessaan Dynamon klo 10 ja AC Keiton klo 15. Miehistökatoa on taas ilmoilla turnauksen alla, mutta siitä huolimatta Hirvaritiimi saapuu paikalle sitkeänä ja periksiantamattomana joukkueena ottamaan ilon irti turnauksesta.

Turnaus nro. 2

Jusa

24.10.2016 13:07


Kauden toinen turnaus sujui huomattavasti miellyttävämmissä merkeissä, kun Hirvisyöpöt onnistuivat kukistamaan molemmat vastustajansa ja näin kääntämään kurssin saman tien kohti kauden vaatimatonta tavoitetta, nimittäin liiganousua.

Vastassa Nallisportin matolla oli tuttu AV, joka on ollut Hirvareille vaikea vastustaja menneillä kausilla. Tällä kertaa Hirvarit olivat ottavana osapuolena ainoastaan ensimmäisessä erässä, mutta hallitsi peliä kaksi seuraavaa erää ja näin kairasi 2-4 voiton vanhasta taisteluparistaan.

Toinen peli eteni lähes samalla kaavalla: Ensin annettiin vastustajalle hieman siimaa ja loppupeli pidettiin narut omissa käsissä. Sbt Tornio kaatui lopulta 8-2.

Näin puntit on tasattu tämän kauden ostalta ja seuraavassa turnauksessa lähdetään haastamaan lohkon yläpäästä löytyvää Sast.. öm Sinimyrskyä niin ikään Nallisportissa muutaman viikon päästä. Toisena vastustaja on Total, josta Hirvarit saivat esimakua harkkapelin muodossa pari viikkoa takaperin.

Avausturnaus

Jusa

26.09.2016 11:41


Ensipuraisu 3. divaripeleistä jätti Hirvareille karvaan maun. Molemmat pelit olivat vaikeita ja repsahtivat ansaitusti isolukemaisiksi vastustajien hyväksi. Jyystäjät karkasivat viimeisesssä erässä lopulta 6-1 voittoon. Toisessa pelissä SSRA teki maaleja tasaiseen tahtii ja loppulukemiksi kirjattiin nöyryyttävät 3-10 lukemat.

Positiivista turnauksessa oli Hirvareiden kakkoskentän pirteä esitys, joka koostui junnuista ja yhdestä vanhasta parrasta. Tehoja ei vielä tullut, mutta eiköhän tämä asia korjaannu kauden edetessä. Hirvarit tekivät turnauksessa kuitenkin muutaman maalin enemmän, mitä suomen maajoukkue World Cupissa. Liian vähä kuitenkin verrattuna päästettyihin maaleihin.

Tästä saatiin hyvä evästä treeneihin ja palaammekin seuraavaan turnaukseen sisuuntuneempina ja iskukykyisempinä.

Ottelut ja tilastot on päivitetty.

Kolmosdivarikausi käyntiin!

Jusa

23.09.2016 22:49


Hirvareiden historian 10. sarjakausi liiton sarjassa starttaa vajaan vuorokauden kuluttua Kempelehallilla. Ilmassa on suuren juhlan tuntua, kun joukkue odottaa vesi kielellä tulevan kauden toivottavasti kovatasoisia kamppailuja.

Vaikka muutamat avainpelaajat loistavat poissaolollaan tänä viikonloppuna, huomisiin peleihin Jyystäjiä ja SSRA:a vastaan Hirvarit saavat laajan rinkinsa ansiosta kolme kentällistä pelureita. Aiemmin mainituista juniorivahvistuksista ensimmäisen turnauksen myötä sarvet päähänsä saavat Eetu Leskelä, Lauri Pihlaja, Aleksi Savela, Ossi Savela ja Antti Vuollo. Kaikki ovat hienoja miehiä kaikin puolin ja niin edelleen, mutta näistä hepuista lisää jatkossa ehkäpä pelaajahaastattelujen muodossa.

Lisäksi Hirvareiden puolustusriveihin saatiin taitoa ja juonikkuutta, kun tryout-kauden viime hetkillä Elias Peltokangas kirjoitti 10 vuoden paperit Hirvisyöppöjen kanssa. Hienoa sitoutumista Eliakselta! Ja tässä sopimuksessa ei mistään pikkurahoista puhuttu. Itse asiassa, sopimuksessa ei puhuttu rahoista ollenkaan. Siinä mielessä hienoa suorittamista myös pj-Pekalta!

Huomisista vastustajista SSRA on ainakin nimenä tuttu Hirvareille viime kaudelta. Maaliero taisi kauden päätteeksi kallistua ankkojen puoleen, joten Hirvareilla on nyt takaisinmaksun aika. Jyystäjät taas on uusi tuttavuus, mutta ihan kivalta vaikuttaa nimen perusteella tämäkin porukka.

Lunta tupaan

Jusa

12.09.2016 10:11


Kauden startin häämöttäessä Hirvari-toimiston tavoitti useampi jobinposti.

KeLy-harkkapelin alkutuhinoissa polvensa vääntäneen Tuomas Juntin kausi on pilalla lääkärin takia, joka kielsi pelaamisen katkenneellä eturistisiteellä. Hirvarit ovat toimittaneet valituksen päätöksestä, mutta odotettavaa on, ettei Tuomasta nähdä kuluvalla kaudella kokoonpanossa. Paranemisia Tuomakselle toivottaa koko Hirvarit-kööri!

Toinen järkyttävä uutinen on, että puoli vuosikymmentä jatkunut loistava yhteistyö läheisen liikennekoulu-sponsorimme kanssa on katkennut katkerasti. Hyvin edenneiden jatkosopimusneuvottelun viimemetreillä ajauduttiin näkemyseroon sponsorointisummasta. Hirvarihallituksen tavoite oli noin 20 000 € summa bannerista kotisivuilla, mutta se oli liian kaukana 0 €:sta, jota liikennekoulu tarjosi. Täten pitkään kotisivuilla kiiltänyt mainos on nyt surumielin kuopattu historian syviin pohjamutiin.

Tämä tilanne nostatti myös valmentaja Pelkosen tunteet pintaan:
"Oliko meillä semmonenki sponsori? En oo kuullukaan. Onko ne edes tienneet, mihin ovat rahansa pistäneet? En olis kyllä minäkään teille mitään maksanu."

Tästä on silti mentävä eteenpäin joukkueena ja luotettava siihen, että tulevaisuus on valoisampi. Vielä pari viikkoa kauden starttiin, joten ehkä meidän täytyykin keskittyä treenaamiseen sponsorineuvottelujen sijaan, kun se ei selvästi ole meidän vahvinta alaa.

Harkkapeli

Jusa

03.09.2016 19:49


Hirvisyöpöt pitivät kauden ensimmäiset 5vs5 pelireenit viime keskiviikkona KeLyn isännöimänä Värtössä. KeLy otti komennon pelin alussa upottamalla kolme ensimmäistä laukaustaan ja pelin marssijärjestys oli täten selvä.

Hirvareiden porukka koostui tälläkin kertaa lähes puoleksi Limingan junioripalloilijoista, kun hirvien omat harvat rivit harvenivat entisestään kun pelaajat sairastuvat mitä harvinaisimpiin kulkutauteihin ottelun kynnyksellä. Vahvistukset osoittautuivat tarpeellisiksi, sillä omat pelaajat eivät tuossa pelissä saaneet palloa kertaakaan maalin kehikoiden paremmalle puolen.

Ottelu päättyi lopulta 8-2 (vai 8-3?) KeLylle. Hirvareiden viisikkopeli tarvitsee siis treeniä. LNM junnujen avustuksella treenien miesvahvuus voidaankin saada jatkossa sille tolalle, että treenaamisen laatua saadaan parannettua entisestään.

Ehkäpä kauden alkaessakin näemme muutamia junnuista valikoituja hirvenvasoja kirmaamassa pitkin pelikenttiä keltanuttu niskassaan.

Kausi lähestyy

Jusa

29.08.2016 12:43


Elokuu on lopuillaan ja niin on Hirvareiden ensimmäinen lajitreenikuukausikin. Kauden starttiin on noin kuukausi ja joukkueen lopullinen rakenne alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan. Treenejä pyöritellään tällä hetkellä pienellä ja laadukkaalla porukalla Limingassa ja viime kaudesta poiketen Kaakkurin koululla.

Vanhoista ja hyväksi todetuista pelaajista kolmosdivarikaudelle jatkavat ainakin seuraavat pelaaja:

- Janne Aarnio (MV)
- Valtteri Härkönen (SA-int)
- Lasse Koskela
- Henri Koukkari
- Tuomo Lukkari
- Eetu Matkaselkä
- Tuomas Peltola
- Antti Pieti
- Juho-Pekka Pöyhtäri
- Pekka Rintala
- Jaakko Tornberg

Myös kultasormikyborgipolvivalmentaja Pelkosen kanssa on käyty jatkosopimusneuvotteluita tulevaa kautta silmällä pitäen.

Try-out -kuukauden tuloksena Hirvisyöpöt ovat onnistuneet paikkaamaan pelaajamenetyksiään onnistuneesti. Kirstuvastaava Kössi ei ole säästellyt setelisalkun saranoita, kun puheenjohtaja Pekka on allekirjoittanut rahakkaita pelaajasopimuksia tukka hulmuten. Ensi kaudelle Hirvari-paidan pukee päälleen ainakin seuraavat uudet nimet:

- Tuomas Juntti
- Joonas Liljamo
- Lauri Louhimaa
- Joni Lumijärvi (MV)
- Veikko Rantakokko

Ensi kauden kolmosen joukkueet

Jusa

28.06.2016 14:15


Liitto on julkaissut III div. joukkueet ensi kaudelle. Suurin osa on tuttuja joukkueita, mutta mukaan mahtuu myös Hirvareille tuntemattomia porukoita:

AC Keitto
AV
Dynamo
Hirvarit
Jyystäjät
Lämärit
SBT Tornio
Sinimyrsky
SSRA
Total

Rakennusprojekti

Jusa

07.06.2016 09:54


Kesä on vasta aluillaan, mutta hirvileirissä on katseita suunnattu jo seuraavaan kauteen. Joukkueen miehistö tulee muuttumaan ensi kaudelle väistämättä, koska lähes puolet viime kauden porukasta siirtänee fokuksensa Hirvareiden ulkopuolelle ensi kaudeksi. Nyt on siis käynnissä nousijajoukkue Hirvareiden rakentaminen seuraavalle hikiselle kaudelle kolmosessa.

Try-outille pyrkivät voivat ottaa yhteyttä joukkueeseen esimerkiksi sähköpostin välityksellä (joukkue@hirvarit.net).

Kesän aikana kalastelluista vonkaleista ja jatkavista entisistä muikuista tiedoitetaan kesän jälkeen elokuussa, kun lopullinen joukkue lyödään kasaan.

Hirvarit 3. divariin!

Jusa

21.03.2016 00:06


Hirvisöpöt päättivät kauden 2015-2016 riemukkaisiin tunnelmiin Nallisportissa. Pitkän turnauspäivän päätteeksi käteen jäi puhdas karsintalohkon voitto ja paikka Pohjois-Suomen 3. divisioonassa kaudelle 2016-2017. Lohkon toiseksi sijoittunut Suomussalmen Palloseura säilytti niinikään paikkansa 3.divarissa. Alemmalla sarjatasolla jatkavat MuPa ja tämä uusi tuttavuus Sinimyrsky, joista jälkimmäinen koostui hyvin miellyttävän olosista nuorista miehistä.

Aiemmin Nallisportin kenttä kokoineen, muovimattoineen ja kaikuineen on tuottanut Hirvareille paljon pettymyksiä. Peli ei ole tuolla kentällä koskaan sujunut normaaliin tapaan, mutta tällä kertaa oikealainen valmistautuminen valmentaja Pelkosen opein tuotti toivotunlaisen tuloksen ja Hirvisyöpöt ylsivät historiansa parhaimpaan Nallisport-suoritukseen.

Ensimmäinen peli oli nihkeää taistelua, kun MuPa johti peliä parhaimmillaan 2-0. Hirvarit kuitenkin hallitsivat pallollista peliä ja punnersivat omaan pelisysteemiinsä luottaen itsensä ensin tasoihin Ollin kahdella identtisellä maalilla ja lopulta ohi Santun tarkalla kaukolaukauksella. Numeroita vielä kaunisteltiin, kun Tomi tuikkasi pallon yläpeltiin hieman sekavasta lähivaparista. 2-4 voitto oli hyvä startti päivälle.

Toisella pelissä vastaan asettui huomattavasti fyysisempi ja kovatempoisempi SuPS. Tämäkin peli oli tiukkaa playoff-tyylistä kamppailua, jossa vetoja peitettiin ja kaveria raastettiin puolin ja toisin. Pelin voittomaali syntyikin erikoisesti alivoimalla, kun Jaakko Tornberg karkasi vastustajan ylivoimaviisikolta ja vippasin pallon hölmistyneen maalivahdin olan yli. Armottoman kiimaisella puolustusvimmalla tästäkin pelistä saatiin kahmittua tärkeät pisteet kotiin 2-3 lukemin.

Viimeiseen peliin kerettiin kerätä voimia parisen tuntia ja taas mentiin. Ottelun panoksena oli ei enempää tai vähempään kuin nousu tai nelosessa pysyminen. Henkien taisto eteni tasa tahtiin, enkä kyllä oikeastaan hirveästi muista, mitä tässä pelissä tapahtui. Ainakim kaveri roikkui meissä kiinni ja teki kaikenlaista kommervenkkiä pysyäkseen mukana, mutta tämäpä ei riittänyt. Hirvarit karkasivat ottelun edetessä jo 4-1 johtoon, jonka jälkeen vastustaja kaunisteli vielä ylivoimalla loppulukemiksi 4-2.

Kaikenkaikkiaan hieno päivä ja turnaus. Nyt on kirjoitettu taas yksi kappale lisää Hirvisyöppöjen historiaa. Tämä iso, karvainen ja vauhko nisäkäs palaa 3. divisioonaan neljän vuoden tauon jälkeen vahvempana kuin koskaan.

Nyt on aika keräillä taistelun tuoksinnassa irronneita raajoja, ynnäillä kauden mittaan späleiksi menneita mailoja, tavata perhettä ja lapsia jotka tuli hylättyä syksyllä valmentajan niin vaatiessa sekä nauttia keväästä ja kesästä niinkuin hirvi vain osaa.

Karsintoihin!

Jusa

10.03.2016 23:48


Viimeinen turnaus saatiin päätökseen joku aika sitten. Hirvarit äytyivät Sievissä rimaa hipovaan suoritukseen, kun vaadittavat sarjapisteet kahmittiin pienimmän mahdollisen marginaalin turvin.

Kahdella sarjapisteella Hirvarit sijoittuivat lopulta kakkosiksi ja jatkavat kevättään reilun viikon päästä Nallisportissa, jossa neljä joukkuetta (Hirvarit, Sinimyrsky, MuPa & SuPS) taistelee paikasta auringossa.

Koosteet viimeisen turnauksen peleistä on saatavilla Ottelut-osiossa. Toivottavasti saadaan myös tilastot sinne jossain vaiheessa ;)

Kempeleen turnaus

Eetu

19.02.2016 18:06


Huomenna Kempeeleessä pelataan seuraava turnaus ja Hirvareita vastaan asettuvat Pyhännän Palloseura ja Ruukin Into. Sarjatilanteen ollessa äärimmäisen tiukka ovat molemmat pelit ja niissä jaettavat pisteet erittäin tärkeitä nousupaikkaa tavoiteltaessa. Nyt painetaan täysillä loppuun asti! Tervetuloa kannustamaan!

Hirvarit - PyPS 15:00
RuuIn - Hirvarit 19:00

Ps. mahdollisuuksien mukaan pelejä pystyy seuraamaan myös livenä periscopen kautta.

Neljä pistettä!

Jusa

01.02.2016 08:07


Hirvarit väänsivät voitokkaasti lauantaina Limingassa kotiturnauksessaan, kun pisteet vietiin niin sarjakärki SSRA:lta kuin PyPS:lta. Ensimmäinen peli ratkesi Hirvareiden kurinalaiseen ja ennen kaikkea voitonnälkäiseen pelityyliin. Toinen peli oli odotetun nihkeä, mutta tarvittavat maalit saatiin survottua peliajan puitteissa vastustajan verkkoon, vaikka vastustajan maalivahti pitikin Pyhäntäläisiä mukana pelissä hyvän tovin.

Hirvarit kapusivat nyt sarjakakkosiksi ennen kutkuttavan jännittävää neljää viimeistä peliä. Sarjan neljän kärki on nyt kahden pisteen sisällä, joten teoriassa tässä voi vielä sarjakärkikin vaihtua.

Koosteet Hirvareiden otteluista ovat saatavilla Ottelut-osiossa.

Vastuuturnaukseen

Jusa

30.01.2016 09:08


Näillä näppäimillä tärähtää käyntiin kauden kolmanneksi viimeinen turnaus, jossa on kovat panokset usealla joukkueella.

Ensimmäinen klo 10 alkava kamppailu Hirvarit - SSRA on seurattavissa seuraavassa LIVEnä osoitteessa:

http://youtu.be/pnl5dWDFJPw

Tervetuloa Limingan liikuntahalli nauttimaan salibandyssä ja kahvion tarjoiluista!

Kotiturnaus

Eetu

29.01.2016 23:55


Huomenna Hirvarit isännöi Limingan Liikuntahallilla kevätpuoliskon ensimmäistä turnausta, jossa on mukana kaikki joukkueet. Vuosi on jo aloitettu aikaisemmin, kuin Hirvarit nappasi pari viikkoa sitten Sievin tynkäturnauksesta erittäinen tärkeät, mutta sitäkin makeammat 4-7 voitot sekä KeKistä, että OFBC:stä.
Vääntö on edelleen tiukkaa ja sarjan viisi tällä hetkellä parasta joukkuetta ovat kaikki viiden pisteen sisällä toisistaan.

Turnaus alkaa aamulla kärkikamppailulla, kun Hirvarit kohtaa Rankat Ankat aamukymmeneltä. Sarjakärki tulee tarjoamaan varmasti kovan vastuksen, mutta kaikista pisteistä taistellaan viimeiseen vihellykseen asti.

Otteluohjelma:

10:00 Hirvarit - SSRA
11:00 OFBC - SS Kanuuna
12:00 SSRA - AV
13:00 OFBC - Papas
14:00 SieSi - SS Kanuuna
15:00 AV - Papas
16:00 KeKi - PyPS
17:00 RuuIn - SieSi
18:00 Hirvarit - PyPS
19:00 RuuIn - KeKi

Tervetuloa katsomaan huippupelejä hallille. Kahvio palvelee koko turnauksen ajan.
Mikäli vältymme teknisiltä ongelmilta tavoitteena on saada myös omat pelit striimattua suoraan nettiin. Tästä lisää huomenna.

Koosteita

Jusa

19.01.2016 15:19


Puuttuvat koostevideot on nyt lisätty ottelut-osioon. Kertokaa jos joku on kahteen kertaan tai väärässä kohtaa niin korjataan.

Kevätkauteen

Jusa

13.01.2016 15:02


Hirvarit on voimissaan, vaikka nämä sivut antavat muuta ymmärtää. Kauden puoliväli on saavutettu ja ylitetty. Syyskauden tulokset eivät tuottaneet täyttä tyydytystä joten kevätkauteen lähdetään entistä kovemmalla höyryllä.

Syyskauden kaksi viimeistä turnausta (ne, joiden ajalta kotisivutkin ovat viettäneet hiljaiseloa) menivät mollivoittoisesti, eikä kahdeksasta tarjolla olleesta sarjapisteestä jäänyt käteen kuin kolme hikistä pinnaa.

Tästä ei taas kerran ole suunta kuin ylöspäin ja se homma päästääkin aloittamaan pikimmiten lauantaina Sievissä. Ensimmäisessä revanssihenkisessä taistossa KeKi pääsee ottamaan mittaa Hirvareista. Toisessa pelissä vastaan astelee OFBC ja kyllähän se tämäkin on revanssi. Yllättäen nämä kevätkauden pelit on revansseja kaikki. Paitsi jos edellinen peli on päättyny tasuriin. Tai voihan niitä sillonki ajatella revansseiksi.

Sairastelua on jonkin verran ilmoilla, mutta niin on varmaan muillakin, joten tasaiset väännöt on luvassa puolin ja toisin ja niinpoispäin. Eli ei muutako etteenpäin!

Kempeleen turnaus

Jusa

08.11.2015 00:33


Kauan odotettu turnauspäivä koitti isäinpäivän aattona Kempelehallilla sateensumuisessa kelissä. Tunnelma joukkueessa oli hyvä alusta pitäen. Eikä yhtään ihme, sillä tänään oli luvassa todellinen tasomittari kun toisessa pelissä vastaan oli astelemassa KeKi joka oli vienyt aiemmat kauden kamppailunsa suurilukuisesti ilmeisesti ilman suurempia ongelmia.

Täysi keskittyminen kuitenkin ladattiin ensimmäisenä ensimmäiseen peliin, jossa Hirvarit kohtasivat ensimmäistä kertaa historiassaan OFBC:n. Korjatkaa jos olen väärässä. OFBC oli taitava joukkue, mutta Hirvarit pystyivät rutiinipelillään ja raivokkaalla Hirvarivyöryllään viemään tämän kamppailun nimiinsä 4-9. Maalissa Jimi Wegelius pelasi Hirvariuransa ensimmäisen ottelun ja torjuikin hyvin. Tärkeät pisteet ja hyvällä ilmeellä vedetty peli, etenkin kun kaikilla varmasti leijui alitajunnassa päivän toinen peli, jossa pitäisi pystyä tekemään sataprosenttinen suoritus.

Pelien välissä oli vain tunnin tauko, joten jo puoli tuntia ensimmisen taistelun raukeamisen jälkeen jylhä hirvilauma nähtiin jolkottelemassa pimeitä ja märkiä Kempeleen pyöräteitä Sarkkirannan kupeessa. Ensimmäisessä ottelussa koettiin myös menetys, kun alkulämmittelyissä puikkojen makuun päässyt Hemppa sai sen verran makean puujalan ettei pystynyt KeKi peliin peliasua pukemaan. Paikalle hälytettiin Alatalon Jaakko täydentämään Pahkala-kenttää.

Hirvarit saivat otteluun erinomaisen alun, kun prässi toimi ja vastahyökkäykset purivat. Ensimmäinen erä 3-0 Hirvisyöpöille. Toiseen erään alku oli Hirvareita myös sähäkkä, nimittäin Hirvarit iskivät heti erän alkajaisiksi maalin, vain 6 sekuntia alkuvihellyksen jälkeen. Tämän jälkeen KeKi ryhdistäytyi ja pisti jalkoja liikkeelle. Kavennusmaalien syntymistä avusti Hirvareiden jäähysuma, kun kaksi miestä istui jäähypenkillä. KeKi onnistui ohittamaan maagisesti pelanneen Jyrki Haatajan ylivoimalla kerran ja tasaviisikoin toisen kerran. Hirvarit lisäsivät johtoaan 5-2:een erän loppupuolella, kun Valtteri "tanssiva-härkä" Härkönen neppaili pallon helpon näköisesti reppuun.

Viimeinen erä meni tasaisissa merkeissä ja loppukiristä huolimatta Hirvarit veivät pisteet tästä kamppailusta luvuin 6-4. Peli oli tunnerikas ja melko rikkonainen. Mailaa lyötiin puolin ja toisin ja tuomareilla olikin haastava iltapuhde tämän pelin tuomitsemisessa. Paljon jäi huomaamatta, mutta toivottavasti niitä jäi huomaamatta molempiin suuntiin.

Kiitokset runsaslukuiselle yleisölle ja KeKille tästä mukavasta pelistä. Kohtaamisiin!

Koosteet päivän peleistä löytyvät Ottelut-osiosta.

Videotallenteita

Jusa

26.10.2015 12:02


Maalikoosteet alkukauden neljästä koitoksesta ovat saapuneet kaikkien saataville. Käykäähän nauttimassa komeiden maalien karkeloa ja kustujen tilanteiden tuskaa HD-laadulla Ottelut -osiossa.

Oscari parhaasta leikkauksesta ja erikoistehosteista kuuluu jälleen kerran Esalle!

Sievin iltaturnaus

Jusa

24.10.2015 22:52


Hirvisyöpöt lähtivät Sievin turnaukseen tappio edellisestä turnauksesta niskassaan. Tavoitteena oli saada aikaiseksi hyvätempoiset pelit ja etenkin toisen pelin haaste pyrittiin ottamaan tälläkertaa tosissaan. Hirvarit onnistuivat tavoitteessaan ja pelit saatiin pidettyä Hirvareiden hallinnassa eikä toiseen peliin lähdössä ollut tällä kertaa moitteen sijaa.

Ensimmäisen pelin lämmittelyt hoidettiin kauniissa säässä hiukan kostealla mutta todella pitävällä nurmikentällä. Peli oli koskettavan kaunista, kuten yleensä, eikä paraatisuorituksilta vältytty. Otetaan yhdeksi esimerkiksi Lassen puolenkentän volley, joka upposi yläriman kautta maalin perukoille maalivahdin ollessa tilanteessa hyvin mukana, mutta laukauksen maailmaluokkainen laatu oli tänään hänelle liikaa. No siinäpä ne hienot suoritukset sitten olivatkin.

Itse pelistä en muista hirveästi mitään. Kolmoskenttä pyöritti peliä jatkuvasti vastustajan päässä, kuitenkaan palkintoa siitä saamatta. Kakkoskenttä taisi iskeä tehot ja ykkönen tuhlaili paikkansa, kun Jämsän ruuti odotti vielä kuivumistaan. Peli oli kuitenkin täysin Hirvisiöppöjen hyppysissä, eikä vastustaja päässyt haastamaan hyvällä asenteella liikkeellä ollutta pohjalaista hirvilaumaa. Ottelu päättyi 7-2 ja nyt alettiinkin keskittymään jälkimmäiseen, aina niin haastavaa peliä varten.

Ensin hoidettiin kunnollinen hallikuolema istumalla paikallaan reilu tunti samassa pisteessä Kanuunan peliä seuraten ja tiiviisti analysoiden. Noin puoli tuntia ennen pelin alkua lähdettiin ottamaan hyvät lämmöt toista peliä varten: poskipusuviesti, jonopujottelu ja traktorijahti toimivat tällä kertaa hyvinä herättäjinä. Jämsän suunpieliltä alkoi tässä vaiheessa kuulua kummallista hymäilyä -- jotain oli tiedossa.

Toinen peli saatiin hyvin käyntiin ja Hirvarit painoivat peliä vastustajan päätyyn. Tilaa ei annettu ja vastustaja oli paikoin erittäin mehevässä lirissä. Hirvarit paukuttivat ensimmäisessä erässä viisi maalia, joista kolmesta vastasi Joona Jämsä vahvoine pohkeineen ja heleine pakaroineen.

Toinen erä oli rauhallisempaa, johon vaikutti myös vastustajan ottama viiden minuutin rangaistus. Rikkomuksen kohteena oli romuluinen Konsta Hartikka, joka oli tänään niin kovassa vauhdissa, että vastustajan joutuivat ottamaan perinteisen persetaklauksen käyttöönsä useampaan otteeseen. Tiettävästi mies on vielä niin tolkuissaan kun tämä mies voi olla. Joona ei malttanut tässäkään erässä olla tekemättä maalia.

Erän valopilkku oli Lassen saavuttama rajapyykki, jonka aiemmin on ylittänyt vain yksi Hirvisyöppö. Nimittäin 100. tehopiste. Tilanne meni kutakuinkin näin: Lasse haki volttilähdöllä pallon oman maalin takaa, parilla harkitulla vartaloharhautuksella kärkikarvaajat ulos tilanteesta, spurtti keskialueen yli, nopea rytminvaihdos, vastustajan puikot ja viuhuva yläkierteinen rannari puolustajan jaloista noin viidestätoista metristä (jälleen) yliriman alle. Vastustajat kävivät jonossa kättelemässä ja onnittelemassa Lassea, ja sanoivat että hän on hienoin mies mitä tietävät olevan olemassa missään.

Viimeisessä erässä Hirvarit jatkoivat harvinaista maali-iloitteluaan ja taululle taottiin lopulta lukemat 12-4. Kokonaisuudessaa hieno vierasturnaus koko joukkueelta. Tästä on hyvä jatkaa koviempia haasteita kohti. Seuraavan kerran Joona päästetään irti parin viikon päästä Kempeleessä.

Uutistoimittajat hukassa

Eetu

16.10.2015 18:17


Ensimmäinen turnaus pelattiin kolmisen viikkoa sitten ja saldona turnauksesta tuli voitto ja tappio. Ruukin Into kaatui numeroin 5-9, mutta Papasta vastaan tuli kirvelevä 3-4 tappio.
Ensimmäisestä turnauksesta luulisi olevan muutakin kerrottavaa, mutta joukkueen viralliset uutistoimittajat ovat kadonneet kuin pieru Saharaan. Arvauksia on heitelty suuntaan jos toiseen. Onko heille tarjottu parempaa pestiä, jostain muualta? Onko kenties virkavalta saanut heidät kiinni kesken hämärähommien?
Näin tilastomiehenä voinen silti heittää muutaman sanasen. Vaatimaton ahertaja Janne Aarnio sai 100. ottelunsa täyteen Hirvaripaidassa. Onnittelut Jannelle!
Hirvivasoista pistetilinsä aukaisivat hienosti ensimmäisessä turnaukseen Olli Lukkari (3+2), Herman Jämsä (3+1), Valtteri Härkönen (0+3), Petri Härmä (0+1). Vahvaa näyttöä pojilta heti ensimmäisestä pelistä lähtien.

Viikon päästä onkin toisen turnauksen aika, jolloin Hirvarit matkaavat Sieviin ja vastaan astuu kotijoukkueen Sievin Sisun lisäksi SS Kanuuna. Odotettavissa on tiukkaa vääntöä.

Pian se alkaa

Eetu

06.10.2015 11:41


Huomenna päästään ensimmäistä kertaa tositoimiin, kun Hirvarit avaavat sarjakauden Ruukin Intoa vastaan Nallisportissa kello 10. Päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa, jotta päästään testaamaan joukkueen taso ja saamme laskea vapaaksi tuoreet vasat, jotka saavat nyt ensi kertaa pukea Hirvari-paidan päälle.

Valitettavasti viimeistely reeneissä pyörähti pari nilkkaa ja tuli yksi sivu(silmä)osumakin, joten viime hetken kokoonpanomuutoksiakin on jouduttu tekemään, mutta onneksi rosteri on sen verran leviä tällä kaudella, että matkaan saadaan täydet kolme kenttää.

Toisessa pelissä vastaan astuu Papas kello 12.

Tervetuloa kannustamaan Hirvarit voittoon!

Pelaajahaastattelussa #7: Santtu Rehu

Juho

23.09.2015 08:32


Hirvilauma suuntaa katseensa kohti syksyn ja talven koitoksia: pimeitä syysiltoja, paukkuvia pakkasia ja voitokkaita salibandypelejä. Osan haasteista tuo metsämiesten kiihokkaat katseet. Tähän vuoden aikaan hirviä himoitaan hirveästi. Yksi selitys tähän on se, että laumamme on saanut nuoria vahvistuksia joukkoomme. Konkreettisimmin tämä näkyy fanipohjan sukupuolirakenteen vääristymänä ja täytenä katsomoina niin koti- kuin vierasturnauksissakin. Otetaanpa tarkempaan tarkasteluun yksi näistä silmää satuttavista urhoista Rehu, Santtu Rehu.

Terve Santtu! Hienoa , että kerkesit kiireiltäsi saapumaan tänne ravintola Hugoon. Voit tilata vapaasti mitä haluat, hirvarit tarjoaa!

S= Santtu H= haastattelija

S: Kiitos kiitos! Täytyy myöntää, että hirvarit ovat erittäin ystävällistä ja vieraanvaraista porukkaa!
H: Kiitos kiitos, näinhän se on. Vieraanvaraisuus on veressämme. Tässä ruokailun ja juominkien yhteydessä olisi tarkoitus syväluodata sielunmaisemaasi. Voitaisiinkin aloittaa helpolla kysymyksellä.Kuvaileppa itsesäsi viidellä adjektiivilla?
S: Hullu,sosiaalinen, mukava, urheilullinen ja sohvaperuna.
H: Vaikutat mukavalle, mutta vähän pelottavalle, hulluista kun ei koskaan voi olla varma! No entäpä kuka on sinun suosikkiurheilija ja miksi?
S: Zlatan Ibrahimoviz ehdottomasti! Hänen ylimielisyytensä menee jo taiteenpuolelle, oikein hieno ihminen!
H: Säntäät kentällä niin sähäkästi, miten on aamun laita? Mikä on ensimmäinen ajatuksesi kun aamulla heräät?
S: Yks asia on vain mielessä, vielä 5 minuuttia! Torkkua..

H: Seuraavasta vastauksesta on varmasti kiinnostunut niin naisfanimme kuin myös vastustajatkin. Eli mikäpä on nuoren miehen elämäntilanne? Pyöriikö jaloissasi naisia vai vastustajia?
S: Oikein mainio! Ainut negatiivinen asia on vapaa-aikaa vievät rakennushommat mihin oon lupautunut. Muuten elämäni on täydellistä!
H: On pakko sanoa suoraan vaikka vastakkaista sukupuolta edustatkin, että oletpas niin hyvännäköinen, todella kaunis ja vielä urheilullinenkin! Wow! Mitkäpä ovat vinkkisi samaa tavoitteleville?
S: Ota rennosti äläkä turhaa panikoi!

H: Vaikutat erittäin rennolle jäbälle!
Vastaappaas seuraavaan kysymykseen: Kenet ottaisit kotiisi ja miksi?
a) Syyrialaisen pakolaisen?
b) Eronneen Itä-Ukranalaisen painijan?
c) Eksyneen ruotsalaisen cheerleaderin?
S: Tämä on ehkä helpoin tähän mennessä. Sydämessäni on ollut aina tilaa eksyneille! Vastaukseni on siis cheerleader ja syy , että hän on eksyksissä!
H: Noin auttavaisesta miehestä on hyvä ottaa mallia kenen vain. Voisitkohan mahollisesti auttaa muitakin kertomalla mitkä ovat ne kolme piirrettä itsessäsi, jotka toivoisit kaikilta muiltakin löytyvän?
S: Sosiaalisuus, avoimuus ja se, että laita aina ensin toisen tarpeet edelle!

H: Kuva vain vahvistuu siitä, että kyseessä on mitä hienoin mies – oikea uroshirvi! Eipä tuohon ole mitään lisättävää, olet asian ytimessä! Eteenpäin on kuitenkin mentävä, vaikka tästä hetkestä ei mihinkään kiire olekkaan. No mennäänpä siis salibandymaailmaan. Sinuun on ladattu valtavasti odotuksia tulevaa kautta kohtaan, miten kestät nämä paineet? Millä keinoilla lievität stressiä?
S: Ottamalla rennosti ja nauttimalla!

H: Asenteesi on tosi lunki, se siivittää sinut vielä pitkälle. On hienoa, että stressiä voi purkaa muutenkin kuin esim. tupakalla! Terve mies ja punaiset keuhkot, loistava lähtäkohta uuteen kauteen! Haastattelu lähestyy pikkuhiljaa loppuaan. Toisiks viimeisenä kysymyksenä pääset kertomaan lukijoille, missä sinä olet tämän porukan paras?
S: Kengännumeroni on vaatimaton 54. Sama kuin Ian Phelpsilla. Tämä antaa etulyönti asemaa tietyissä tilanteissa. Voinkin siis käsi sydämellä todeta, että olen tämän porukan paras kenkäpeitoissa!
H: Viimeistä viedään! Kerrohan missä salibandylajin hienous piilee?
S: Lajin helppoudessa!

H: Kiitoksia kovasti haastattelusta, toivottavasti ruoka ja juomat maistui! Tähän loppuun voit lähettää vielä terveiset joukkuekavereillesi ja fanijoukoillesi!
S: Haastattelijalle haluan sanoa, että suuret kiitokset sapuskoista ja juomista. Hirvarit 4ever! Oli erittäin maukasta ja maittavaa! Joukkueelle lähetän seuraavat terveiset: Rakkaat joukkuetoverit, niin myötä kuin vastoinkäymisissä Rehu, Santtu Rehu antaa kaikkensa teidän puolestanne! Ja suurelle fanijoukolle haluan antaa erittäin lämpimät kiitokset ja toivon, että tulevaisuudessa rakennushommat helpottavat jolloin minulla on enemmän aikaa viettää teiän kanssanne!

Uusi kausi 2015/16

Eetu

16.09.2015 00:13


Kesä tuli ja meni sen verran huomaamatta, että helteitäkään ei näkynyt. Lämpimät kelitkin tulivat vasta syksyn alussa. Uutisankkurikaan ei kerennyt sivuille kesän aikana, joten uusia uutisia ei viime kauden lopun jälkeen ole näkynyt. Kesän loppuminen on yleensä myös ollut merkki Hirviuroille, että on aika pakata kimpsut ja kampsut ja aloittaa valmistatuminen uuteen kauteen. Tänä vuonna metsissä oli kiertänyt myös monenlaisia huhuja. Metsissä kuulemma liikkui Hirvareiden lisäksi lukuisia nuoria vasoja, jotka paloivat halusta päästä näyttämään taitonsa kentälle ja kantamaan ylpeänä Hirvareiden edustuspaitaa. Metsissä kuiskittiin myös paljon viisaasta shamaanista, joka aikoi kerätä Hirvikatraan yhteen ja loitsia heidät ennenäkemättömiin saavutuksiin tulevalla kaudella. Huhuttiin myös, että eräs vanhimmista Hirviuroista olisi jättämässä lauman ja siirtymässä etelään autuaammille laidunmaille. Myöskin Kiinan muurin palaamisesta tolppien väliin on ollut puheita.

Näiden seurauksena Hirvarit pitivätkin elokuussa kovan tryout-jakson ja Hirvareiden seuraan liittyi useita lupaavia pelaajia ja muutama vanha partakin eksyi takaisin rinkiin. Näistä tarkemmin myöhemmin kauden lähestyessä tai alkaessa, kun uutisankkurimme pääsee haastattelemaan uusia kasvoja ja miksei myöskin vanhoja. Tämän lisäksi Hirvareille hankittiin valmentaja, jonka ehtymättömistä taskuista on tarkoitus tänä vuonna ammentaa uusia oppeja ja kikkoja vastustajien kiusaksi. Valitettavasti tämä kaikki uusi ja outo sekamelska oli liikaa Jakke "hevoskuiskaaja" Rahjalle ja hän päätyi jättämään seuran kesän jälkeen. Huhupuheet ajoivat häntä SPV:n riveihin ja kuulemma hän olikin paikkansa löytänyt eräästä Seinäjokisesta salibandyn huippuseurasta! Toivokaamme hänelle kaikkea hyvää uusiin haasteisiin! 140 virallista ottelua Hirvaripaidassa takaavat varmasti hyvän pohjan mihin tahansa uuteen joukkueseen.

Syksy on muiltakin osin alkanut mallikkaasti ja reenit ovat pyörineet hyvän tovin ja kentällä on ollut vilinää ja vilskettä. Porukkaa on riittänyt ja valmentajan oppeja ollaan imetty sisään yötä myöten. Viime viikolla Hirvarit avasi myös harjoituspelikautensa voittamalla ensimmäisen harkkapelinsä tälle kaudelle Haukuputaalla 1-4. Huomenna vastaan asettuu toisessa pelissä MuPS ja siitä myöhemmin lisää. Kiitokset harkkapelien järjestämisestä Tuomo "Sano mua rehtoriksi" Lukkarille!

Ensimmäiseen turnaukseenkaan ei ole enää pitkästi, vaan se pelataan ensi viikon viikonloppuna lauantaina 26.9.2015 Nallisportissa. Hirvarit kohtaavat siellä vanhat tutut:
Ruukin Into - Hirvarit klo 10
Hirvarit - Papas klo 12

Hirvarit nyt myös Twitterissä! @hirvisyopot

Kausi pakettiin Kajaanissa

Pekka

02.03.2015 22:58


Kauden viimeiseen turnaukseen Hirvarit matkasi Kajaaniin, jossa vastassa oli Papas ja Jäälin Jättiläiset, jotka molemmat majailivat Hirvareiden yläpuolella sarjataulukossa. Haastetta ja mittaria oli siis Hirvareille tarjolla ihan riittävästi.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Papas, jolta lähdettiin hakemaan revanssia kuukausi sitten samassa hallissa koetulle tappiolle. Ottelu lähtikin hyvin käyntiin ja Hirvarit olivat kovalla taisteluasenteella ja tunteella pelissä mukana. Kahden erän jälkeen peliä johdettiin 2-1, mutta sitten kolmannessa erässä Papas sai jäähyn, jonka seurauksena oli vastustajalle av-maali ja heti jäähyn päätyttyä vastustaja vielä iski vielä voittomaalin. Lopun kirin sammutti sitten kaksi tyhmää hyökkäyspään jäähyä ja pisteet jäivät siten Kajaaniin lukemilla 3-2. Jos koko kautta katsellaan, niin Hirvareiden ylivoimapeli ei muutenkaan ole ainakaan mitään hirvittävää pelkoa herättänyt vastustajissa. Ainoastaan 3 tehtyä maalia (saman verran kuin tehtyjä av-maaleja) koko kaudella ja vastaavasti vastustajalle on annettu 4 alivoimamaalia.

Kauden viimeiseen peliin vastaan tuli Jäälin Jättiläiset, joka oli syksyllä kylvettänyt Hirvareita oikein kunnolla Kempeleessä. Tässä ottelussa valitettavasti jatkettiin siitä mihin syksyllä jäätiin. Hirvarit pysyi kyydissä ainoastaan ensimmäisen erän, mutta sen jälkeen jäätiin aika pahasti jyrän alle ja lopulta taululla oli rumat 13-3 lukemat. Ottelun jälkeen eniten puhetta herätti tilanne, jossa Tomi kolattiin kentän pintaan vanhan liiton avojääpommilla. Tuomariston mielestä tilanne oli kuitenkin täysin puhdas ja peliä jatkettiin kiistapallolla. Ainakin videon perusteela tilanteen voisi tuomita myös toisinkin: https://www.youtube.com/watch?v=h3hcPQ6GNKo

Kausi oli sitten tässä ja Hirvareiden loppusijoitus sarjassa oli viides. Kaikille sarjataulukossa ylempänä oleville hävittiin molemmat pelit ja alempana olevat voitettiin tai pelattiin tasan, joten sarjasijoitus on siinä mielessä kohdillaan. Hirvareiden tilastovastaavakin on herännyt talvihorroksestaan, joten tilastoja voi ihastella ottelut- ja tilastot-osioissa. Koosteitakin on tulossa tästä turnauksesta pikapuolin ja aiemmastakin Kajaanin turnauksesta jossain vaiheessa.

User: Pass:

Hirvisyöpöt

joukkue(at)hirvarit.net